acordarea calificativelor pe okazii intre numismati

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
valentinian

acordarea calificativelor pe okazii intre numismati

Mesaj de valentinian »

ca o idee care mi-a venit pe cand parcurgeam discutiile din acest forum ar fi ca atunci cand o tranzactie are finalitate fericita pentru cei implicati cel care a primit piesa sa precizeze clar in explicatia calificativului clar cuvinte tip ...ex moneda autentica 100% si/sau stare conform descrierii ...astfel ar exista intr-un fel o modalitate de a sti daca respectivele calificative au venit in urma unor licitatii cu tema numismatica sau din vanzarea a 200 de carti postale circulate...este o idee si astept pareri :wink:
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Ar fi o idee, dar cum numismatica reprezinta doar o mica parte din licitatiile de pe okazii, nu cred ca este realizabila.
berserkr
moderator
moderator

Re: acordarea calificativelor pe okazii intre numismati

Mesaj de berserkr »

valentinian scrie:ca o idee care mi-a venit pe cand parcurgeam discutiile din acest forum ar fi ca atunci cand o tranzactie are finalitate fericita pentru cei implicati cel care a primit piesa sa precizeze clar in explicatia calificativului clar cuvinte tip ...ex moneda autentica 100% si/sau stare conform descrierii ...astfel ar exista intr-un fel o modalitate de a sti daca respectivele calificative au venit in urma unor licitatii cu tema numismatica sau din vanzarea a 200 de carti postale circulate...este o idee si astept pareri :wink:
Si ce anume ar fi neclar daca acel calificativ ar fi pozitiv? Presupun ca nu da nimeni pozitive pe obiecte false sau diferite de cele descrise.
valentinian

pe okazii

Mesaj de valentinian »

nu e neclar calificativul dar poate fi neconcludent ...de exemplu sunt vanzatori pe okazii care zic ''licitati pentru catalog'' ...asa le creste foarte mult ratingul chiar daca ei nu au facut practic nici o tranzactie macar ...este un vanzator de adidasi din vinylin ''dimavirgil'' care asa opereaza...are peste 500 de calificative pozitive dar negativele ''pe bune'' se pierd in noianul de pozitive ''de complezenta'' aceasta problema nu cred ca ar fi rezolvata de ''ideea'' mea dar cred ca asa ar fi unele indicii pentru colectionari ca vanzatorul respectiv a mai avut tranzactii in domeniul de interes comun...
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
Scrie răspuns