@simaky, Ma enervezi. Linisteste.
Cel care o avusese la 300$ pare serios luand in considerare calificativele lui si toate produsele numismatice vandute.
Vad ca a trecut de la 300 la 90. Banuiesc ca si a dat seama ca nu valoreaza atata.
@uncetatean,
Eu nu am vorbit de un punct !
Acea crenguta era diferita, deci nu era aceasi moneda.
Nu am zis ca i o raritate, sau ca valoreaza atat de mult. N am avut intentia de a prosti pe cineva ca chiar valoreaza atat. Am spus doar ca acea moneda nu era ca aceasta, datorita crengutei.
Radu, Multumesc..
Pret moneda Gordeianus al treilea
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
Dragosvr92

D-nul killer trebuie sa inteleaga ca o moneda antica respecta alte norme decit o moneda moderna: anticele au deviatii mult mai mari decit modernele atit la desen, cit si la greutate, diametru, grosime si chiar aliaj. Ca o comparatie, sa-si imagineze dumnealui ca o moneda antica e cam ca o farfurie facuta pe roata olarului si pictata manual, iar o moneda moderna e ca o farfurie de plastic turnata si ornamentata cu ajutorul unor autocolante tiparite. Farfuriile facute pe roata olarului nu sint identice intre ele nici ca forma, nici ca grosime, greutate sau desen, pe cind cele facute industrial sint toate identice intre ele....
Observ ca highrating_lowprice a scazut pretul la ambele monede…sigur a citit postarile de pe forum
.
Cu toate ca de obicei refuz sa-mi expun parerea legata de pret, vazand ca nu va intereseaza decat acest aspect, o sa fac o exceptie.
Monede cu aceeasi referinta ca si moneda d-voastra si aflate in aceeasi stare se vand(ebay, alte situri de licitatii din afara) cu preturi cuprinse intre 30 si 50 $. Precizez inca o data: se vand!
D-voastra din pacate(referire strict la vanzarea monedei
) va aflati in Romania, unde practic “piata monedelor antice” lipseste. Cauzele sunt multiple si au fost dezbatute pe larg in alte subiecte, plecand de la cadrul legislativ si ajungand la puterea de cumparare a potentialilor colectionari.
Puteti incerca pe okazii, eu preconizez ca in cel mai fericit caz o vindeti cu 80-100 lei.
Imi pare rau daca nu era acesta raspunsul asteptat si va asigur ca toti colegii care au participat la discutie au incercat sa va ajute neavand niciun interes ascuns.
http://www.ebay.com/itm/LANZ-Trebonianu ... 7675.l2557
Cu toate ca de obicei refuz sa-mi expun parerea legata de pret, vazand ca nu va intereseaza decat acest aspect, o sa fac o exceptie.
Monede cu aceeasi referinta ca si moneda d-voastra si aflate in aceeasi stare se vand(ebay, alte situri de licitatii din afara) cu preturi cuprinse intre 30 si 50 $. Precizez inca o data: se vand!
D-voastra din pacate(referire strict la vanzarea monedei
Puteti incerca pe okazii, eu preconizez ca in cel mai fericit caz o vindeti cu 80-100 lei.
Imi pare rau daca nu era acesta raspunsul asteptat si va asigur ca toti colegii care au participat la discutie au incercat sa va ajute neavand niciun interes ascuns.
http://www.ebay.com/itm/LANZ-Trebonianu ... 7675.l2557
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."