PIESE LICITATII ORGANIZATE DE DL. STAMBULIU

Monede grecești, romane, bizantine.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
KARAMIHAI

PIESE LICITATII ORGANIZATE DE DL. STAMBULIU

Mesaj de KARAMIHAI »

Catalogul cu piesele din licitatia IX - 14.01.2007:
http://www.coins-la-galerie-numismatiqu ... .php?aid=9
Mihai
GLV

Re: PIESE LICITATII ORGANIZATE DE DL. STAMBULIU

Mesaj de GLV »

Mihai Caracotea scrie:Catalogul cu piesele din licitatia IX - 14.01.2007:
http://www.coins-la-galerie-numismatiqu ... .php?aid=9
Nu demult am vazut o caricatura in care era un vames care-l controla pe un domn in buzunare dar nu observa ca respectivul avea un ditamai sacul in spinare.

Tipic pentru Romania.

http://www.averea.ro/wiev.php?id=2736&i ... =1#Scene_1

Minunati-va.De ce in cazul asta nu scriu nimic ziarele.Sau s-a inoculat deja in constiinta poporului roman ca cel care fura doua gaini sa putrezeasca in puscarie iar cel ce fura o rafinarie trebuie doar sa-l invidiem.
Ultima oară modificat 19 Dec 2006, 16:28 de către GLV, modificat de 2 ori în total.
KARAMIHAI

Re: PIESE LICITATII ORGANIZATE DE DL. STAMBULIU

Mesaj de KARAMIHAI »

GLV scrie:Nu demult am vazut o caricatura in care era un vames care-l controla pe un domn in buzunare dar nu observa ca respectivul avea un ditamai sacul in spinare.
Eu ma gandeam sa ne bucuram ochii cu piesele acestea si sa ne mai facem o idee despre preturi, nu s-a fac publicitate dl. Stambuliu.Cat despre moralitate e de ajuns sa dai o cautare dupa nume pe google 8) .
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Ma tem ca numai de clatit ochii sunt bune :D Preturile sunt ca pentru starea respectiva in Elvetia....Oricum chiar si dintre ele mai c-as licita la cateva care au si preturi moderate, sunt si interesante si-n stare buna. De exemplu vad una care chiar merita 30 de franci (pret de plecare) :-?
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

5 lei 1885 1500 $ ? :shock:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu :D Aia nu e in domeniul meu si pretul cred ca nu e pentru cei mai multi de-aici.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

berserkr scrie: De exemplu vad una care chiar merita 30 de franci (pret de plecare) :-?
Preturile sunt in USD de data asta.
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

berserkr scrie:Nu :D Aia nu e in domeniul meu si pretul cred ca nu e pentru cei mai multi de-aici.
Aveti dreptate in privinta domeniului, faceam doar un comentariu in privinta pretului: de vreo 7 ori mai mare.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

vlahul scrie:5 lei 1885 1500 $ ? :shock:
Este totusi o piesa superba. Eu am avut vreo doua exemplare, am mai vazut alte cateva, dar niciuna in starea asta.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Asa este. La ultimii "milimetri" de la XF se castiga cel mai bine :D UNC mai rar...Interesanta tendinta de pret la romane, care comparativ cu modernele (Romania de ex) sunt mai ieftine. Acum poti spune "colectionez antice ca-s sarac" :D Si asta pe plan international (de fapt la noi sunt chiar mai scumpe decat afara).
Exodus

Mesaj de Exodus »

Acum imi curatam ochelarii dupa ce am vizitat si citit toate preturile :lol:
Eu cred ca cel care le vinde a fumat ceva stock bun sau mai ii lipseste citiva $ pentru asi lua Rolls Royce :lol:
Exista exagerat si ''EXAGERAT'' in opinia mea.
Nu i-a mers pe Ebay...si ma mir de ce :!: :!: :lol:
florin232

Mesaj de florin232 »

Nu ca i-as lua apararea d-lui Stambuliu insa la multe piese preturile mi se par chiar rezonabile. Nu uitati ca peste tot calitatea e mai scumpa. Nu zic ca nu se putea si mai ieftin sau ca nu sunt si cotatii aberante insa intr-adevar piesele scoase la licitatie sunt exceptionale. Adevarul este ca m-am uitat doar la monedele romanesti.
stefan vasilita

Mesaj de stefan vasilita »

nr 31 di n catalog e un stater de istros
sunt cunoscute in mod oficial 14 ex-mentionate de f. de callatay in" Les guerres mithridatique vue par les monnaies" si in ca 10 incerte intrun manuscris al lui poenaru bordea
ar fi al 25 cunoscut
piesa asta e una de patrimoniu national.
CUM SE POATE SCOATE ASA CEVA DIN TARA-banuind ca nu e gasita prin elvetia :evil:
Exodus

Mesaj de Exodus »

stefan vasilita scrie:nr 31 di n catalog e un stater de istros
sunt cunoscute in mod oficial 14 ex-mentionate de f. de callatay in" Les guerres mithridatique vue par les monnaies" si in ca 10 incerte intrun manuscris al lui poenaru bordea
ar fi al 25 cunoscut
piesa asta e una de patrimoniu national.
CUM SE POATE SCOATE ASA CEVA DIN TARA-banuind ca nu e gasita prin elvetia :evil:
Asta este intrebarea''CUM?''........un pic dubios sa ai atitea monede rare pe care si un muzeu ar avea probleme de a le gasi! :!:
stefan vasilita

Mesaj de stefan vasilita »

institutul de arheologie sapa la histria si nu are nici un exeplar in colectii
Scrie răspuns