pentru cei care se pricep

Dacă le cunoaștem, ne putem feri de ele!

Moderatori: Deus, Comboloi, NumisKID, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
mogadishu007
nou in forum
nou in forum

pentru cei care se pricep

Mesaj de mogadishu007 »

sal.am si eu 8 monezi si nu stiu cum sa le pun pe site aici ptr ami spune dak sunt false sau nu.va dau link unde le puteti vedea.va multumesc pt timpul acordat
link-
http://ccm.myforum.ro/pentru-cei-care-s ... -vt14.html
KLARK

Mesaj de KLARK »

In mod sigur sunt false... Daca erau originale aratau altfel si valorau mult mai mult! 8)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Made in China.
mogadishu007
nou in forum
nou in forum

Mesaj de mogadishu007 »

mai astept si alte pareri.poate mai expicite dc sunt false nu ca as sustine altceva dar nu ma pricep si nu vreau sa le arunc.oricum va multumesc pt timp :roll:
Mircea

Mesaj de Mircea »

Designul respecta in mare ceea ce ar trebui sa fie pe aceste monede, dar este pueril, deformat (uitati-va la litere, observati forma idioata a stelelor), nu respecta dimensiunile care ar trebui sa le aiba. Aceasta nu cred ca se intampla din incapacitatea falsificatorilor de a desena, ci din tehnologia dupa care s-au obtinut, probabil printr-un procedeu "casnic" de turnare.
Culori nenaturale care demonstreaza ca piesa este dintr-un anumit metal, care apoi a fost acoperit printr-un procedeu de metalizare cu argint.
Uzuri neuniforme si ilogice.
Cu siguranta ca greutatea difera, ceea ce inseamna ca materialul este altul, in conditiile in care se pastreaza dimensiunile.
Dupa aceea, si asta mi se pare cel mai important, vad ca aveti un dolar Liberty din 1804. Sunt doar 15 exemplare cunoscute in lumea colectionarilor. De aceea si pretul pietei este in jur de 1 milion de $US pentru o bucata.
Va urez sa fiti fericitul posesor.
LM

Mesaj de LM »

Au fost atatea discutii despre "chestiile" astea incat uni le numesc obiecte,deoarece nu au nici o legatura cu numismatica.
Deci monedele dumneavoastra nu sunt monede si nici macar falsuri,intra in alta categorie... :!:
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

mogadishu007 scrie:mai astept si alte pareri.poate mai expicite dc sunt false nu ca as sustine altceva dar nu ma pricep si nu vreau sa le arunc.oricum va multumesc pt timp :roll:
Puteti astepta cat doriti, nu devin valoroase piesele astea si nici nu se transforma in argint. Ele de fapt nici macar falsuri nu sunt, ca nu imita in totalitate moneda. Se mai numesc "suveniruri" si sunt folosite pt a fi oferite cadou. Sunt f multe pe piata, se gasesc pe la toate targurile si uneori oamenii sunt abordati pe strada sa cumpere asa ceva, alteori sunt lasate la taximetristi sau pe la carciumi in loc de plata. La targuri se vand cu sume intre 1 - 5 lei. Asa cum a spus @LM, s-a discutat mult pe tema acestor ... obiecte.
Off - tare numele forumului din link ;)
levelx
**
**

Mesaj de levelx »

Daca ar fi reale ai fi bogat... ca sa nu mai speri, incearca sa pui un magnet langa o moneda sa vezi ce se intampla... pe ale mele (ca deh, am si eu din astea), le atrage ...
There are 10 kinds of people. Those who can read binary and those who can't!
mogadishu007
nou in forum
nou in forum

Mesaj de mogadishu007 »

va multumesc tuturor.
moderator1

Mesaj de moderator1 »

Cineva se pare ca a facut o colectie din asa ceva. Cred ca pozele merita un loc pe forum:

http://www.okazii.ro/catalog/42005539/V ... ml#galerie
Scrie răspuns