Piese argint
Moderatori: Deus, Comboloi, NumisKID, PRONUMISMATICA
- Metal Hammer

-
Tudor C
In mesajele private mi-a spus ca de-aia le-a si pus la monede straine si nu la antice, pentru ca sunt replici...din argint, spune el. Oricum, ar fi trebuit sa specifice clar. Si anticele sunt tot straine, in marea lor majoritate. Iar cei care au vazut licitatia, mai ales daca sunt incepatori, ar putea crede ca sunt autentice. Concluzia mea: tentativa de inselaciune.
De la Tudor C Primit la 31.10.2009 13:28
Re:Re:autenticitatea tuturor este garantata in vreun mod
Licitatie: 15 piese din argint
Tudor C a scris:
cuburo83 a scris:
garantez faptul ca sunt din argint, dumneavoastra ma intrebati daca cumva am gresit categoria in care le-am pus?
Tudor C a scris:
Nici vorba...vroiam sa stiu daca sunt autentice sau replici moderne, fie ele din argint sau nu...
De la cuburo83 Trimis la 31.10.2009 14:22 Pentru Tudor C
Re:Re:Re:autenticitatea tuturor este garantata in vreun mod
Tudor C a scris:
cuburo83 a scris:
garantez faptul ca sunt din argint, dumneavoastra ma intrebati daca cumva am gresit categoria in care le-am pus?
Tudor C a scris:
Nici vorba...vroiam sa stiu daca sunt autentice sau replici moderne, fie ele din argint sau nu...
cuburo83 a scris:
ba se pare ca da:), daca eu le-am pus la : Monede Moderne Straine si dumneavoastra ma intrebati daca sunt autentice! io ce parere sa imi fac despre dumneavoastra, au fost batute monede antice autentice in perioada moderna?:), piesele listate sunt falsuri in argint, m-am gadit ca daca le-am postat la aceasta categorie lumea nu va mai intreba dar vad ca....
ma gandeam eu ca voi plati pentru maniera asta aroganta de a raspunde:)
daca ma gandeam sa insel, nu cred ca as fi raspuns la toate e-mail-urile primite. Asa cum ma sfatuit un bun prieten, maine voi scrie celor de la okazii pentru a putea schimba descrierea sau chiar a o anula, fac numismatica de 10 ani si nu am inselat pe nimeni niciodata( excluzand faptul ca nu imi sta in caracter, chiar escroc de as fi, ar fi ilogic sa faci fapte de genul asta in acest domeniu).Iar legat de feedback oricine se intereseaza, va afla ca sunt o persoana din pacate un pic aroganta :"> dar onesta!
imi cer scuze celor carora maniera mea de listare le-a adus vreun afront!
Re:Re:autenticitatea tuturor este garantata in vreun mod
Tudor C a scris:
cuburo83 a scris:
Tudor C a scris:
De la cuburo83 Trimis la 31.10.2009 14:22 Pentru Tudor C
Re:Re:Re:autenticitatea tuturor este garantata in vreun mod
Tudor C a scris:
cuburo83 a scris:
Tudor C a scris:
cuburo83 a scris:
ba se pare ca da:), daca eu le-am pus la : Monede Moderne Straine si dumneavoastra ma intrebati daca sunt autentice! io ce parere sa imi fac despre dumneavoastra, au fost batute monede antice autentice in perioada moderna?:), piesele listate sunt falsuri in argint, m-am gadit ca daca le-am postat la aceasta categorie lumea nu va mai intreba dar vad ca....
ma gandeam eu ca voi plati pentru maniera asta aroganta de a raspunde:)
daca ma gandeam sa insel, nu cred ca as fi raspuns la toate e-mail-urile primite. Asa cum ma sfatuit un bun prieten, maine voi scrie celor de la okazii pentru a putea schimba descrierea sau chiar a o anula, fac numismatica de 10 ani si nu am inselat pe nimeni niciodata( excluzand faptul ca nu imi sta in caracter, chiar escroc de as fi, ar fi ilogic sa faci fapte de genul asta in acest domeniu).Iar legat de feedback oricine se intereseaza, va afla ca sunt o persoana din pacate un pic aroganta :"> dar onesta!
diversitatea, cunoasterea si toleranta fac lumea mai frumoasa!
-
Tudor C
Dincolo de faptul ca a posta respectiva discutie PRIVATA aici nu denota decat o incercare de aparare, concluzia pe care am mentionat-o mai sus ar putea sa o traga orice persoana, chiar fara cunostinte juridice. Poate domnul elinorri va va da mai ulte detalii...cuburo83 scrie: ma gandeam eu ca voi plati pentru maniera asta aroganta de a raspunde:)
- Fişiere ataşate
-
- 21.JPG (86.02 KiB) Vizualizat de 14376 ori
Postarea discutiei private poate fi discutabila, dar daca nu scria nimic ce insemna?Tudor C scrie: Dincolo de faptul ca a posta respectiva discutie PRIVATA aici nu denota decat o incercare de aparare, concluzia pe care am mentionat-o mai sus ar putea sa o traga orice persoana, chiar fara cunostinte juridice. Poate domnul elinorri va va da mai ulte detalii...
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
Aveti dreptate domnule BogdanC, poate vrea sa indrepte o greseala pe care voit sau nevoit a facut-o. Eu ma indoiesc ca marea majoritate a celor care liciteaza la acea licitatie sunt membrii ai acestui forum. Iar daca omiti sa mentionezi in licitatie un detaliu important si anume ca piesele sunt falsuri, este ca si cum ai dori sa inseli cumparatorul. Cei care cunoastem piesele antice intr-o anumita masura ne dam seama ca sunt falsuri, dar incepatorii le iau ca si piese autentice, iar pe urma sa vedeti ce suparati vor fi cand descopera ca s-au inselat, si au mai si platit o suma frumusica pentru ele. Vad ca pretul a ajuns la 32 euro.
Buna ziua,
Solicitarea dumneavoastra a fost receptionata si este analizata de catre Departamentul Asistenta Clienti urmand sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.
Va multumim pentru intelegere si va dorim o zi placuta in continuare
Echipa Okazii.ro
Suport OKazii.ro, Nov 02 10:43 am (EET):
Solicitarea dumneavoastra a fost receptionata si este analizata de catre Departamentul Asistenta Clienti urmand sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.
Va multumim pentru intelegere si va dorim o zi placuta in continuare
Echipa Okazii.ro
Suport OKazii.ro, Nov 02 10:43 am (EET):
diversitatea, cunoasterea si toleranta fac lumea mai frumoasa!