de unde pot cumpara mai multe monede ieftin?

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
dan_teod
**
**

de unde pot cumpara mai multe monede ieftin?

Mesaj de dan_teod »

M-ar interesa sa cumpar mai multe monede romanesti ieftine, in stare bunicica si daca se poate la gramada din Bucuresti, <1966
Ultima oară modificat 13 Oct 2007, 09:34 de către dan_teod, modificat 1 dată în total.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Gasiti in targuri gen Sutu si Obor.Preturile incep de la 1 leu/buc.Probabil daca luati cantitati mari unii vanzatori fac reducere la total.Intrebati si eventual negociati. :wink: Sunt cam 3 vanzatori aproape constanti la fiecare targ care vin cu cantitati mari (mii de buc.) monede comune.Am luat si eu de la ei dar max. 10 buc.Se recunosc repede au tavi pline pe masa si au foarte multe dubluri.Respectivii au mai mult monede straine dar gasiti si romanesti printre ele in special din anii '50.
Ultima oară modificat 12 Oct 2007, 09:11 de către ZAR, modificat de 2 ori în total.
dan_teod
**
**

multumesc

Mesaj de dan_teod »

Si o alta intrebare ar ce inseamna Bucuresti si Bucuresti set la unele monede de dupa revolutie? Care este diferenta intre cele 2 variante?
ZAR

Mesaj de ZAR »

Seturile sunt concepute special pt. colectionari si monedele sunt Proof/BU, deci cele mai inalte grade, adica peste UNC.Sunt realizate cu matrite lustruite diferit de cele destinate pt. circulatie.
Ultima oară modificat 12 Oct 2007, 12:20 de către ZAR, modificat de 2 ori în total.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Seturile aparute in perioda 2000 -2007 sunt la calitate PROOF , mai putin setul "Leul Nou" care e BU.
Cele vechi se mai gasesc pe okazii iar cel cu 2007 s-ar putea sa mai fie la BNR.
DuMy yo

Mesaj de DuMy yo »

Am eu la Anunturi - Vanzari aici pe forum cateva piese de vanzare, poate va intereseaza ceva [le dau ieftin, numai sa scap de ele].
LINK
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Inteleg ca doriti <1966.Din astea am putine.
-Vedeti totusi si oferta mea.
-Am in jur de 300 buc.
-Fac reducere functie de cantitate.
-Accept si schimburi.

http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight=
Scrie răspuns