timbru special

Moderatori: Deus, Comboloi

badin19

Re: donatie

Mesaj de badin19 »

ioan50 scrie:un alt sfat prietenesc pentru d-l badin:
avand in vedere criza economico-financiara dar si faptul ca simtiti permanent
" nevoia de shopping in continuu" si concurati cu succes" proetena " dvs si mai ales pentru faptul ca"pai na cu banii pe care ii dau eu pe bancnote si-ar mai lua ea cate ceva..." va ofer gratuit cateva zeci de bancnote( si pentru reclama gratuita facuta unor bancnote din colectia mea, fara a va ruga) cu o singura conditie:
incercati sa va exprimati corect in acest dulce grai romanesc,,poate este un pic dificil dar cred ca merita efortul ....
daca voi vedea in urmatoarele dvs. postari o exprimare corecta va voi oferi 10 bancnote UNC cu scan ...la vedere
scuze colegilor de pe acest forum pentru aceasta replica
cu stima
ioan
Buna ziua, in primul rand, va multumesc pentru sfatul dumneavoastra dar nu am nevoie de sfaturi de la oameni ca dumneavoastra iar referitor la limba romana "romanesc,,poate " se pune doar O virgula, iar "...pentru aceasta replica" necesita la sfarsit un punct sau macar punct si virgula si "cu stima ioan" necesita o virgula intre stima si ioan inca un lucru ar fi, din cate stiu eu, in limba romana numele si prenumele se scriu cu majuscula deci ar trebui sa scrieti Ioan sau sunteti un obiect sau planta?

In concluzie: haideti ca fiecare sa ne vedem de treburile noastre si sa nu mai facem pe desteptii ca s-ar putea sa ne facem de ras.

P.S. Nu va mai spuneti parerile in topicurile mele ca nu am nevoie de ele sunt alti oameni mai competenti (parerea mea) ca domnii aldor, cristoph, vlahul, bogdan R, berserkr, etc. (scuze daca am omis pe cineva). Va multumesc. Cu stima, Badin Bogdan
Divide et impera
Încuiat