Postare foto
Postare foto
Buna ziua,ma descurc cam greoi cu PC-ul din dotare si va rog sa ma invatati cum pot posta poze.In mare am vazut eu cu atasamentul,browse...,dar in format JPEG scrie ca pot pune doar pana la 100kb si de regula sunt mai mari,cum le pot face in marimea aprobata pentru postare?Vas multumesc si va doresc spor in toate si o zi buna.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
-
paul_aramis

"Daca nu aveti un program cu care sa micsorati imaginile incarcati-le pe http://imageshack.us/ si apoi puneti link-ul "
multumesc,voi incerca sa vad ce iese..
am incercat si am reusit cu 'paint' acum sa vad cum merge mai departe,va multumesc pentrru sfaturi si voi incerca si cealalta metoda
am incercat si am reusit cu 'paint' acum sa vad cum merge mai departe,va multumesc pentrru sfaturi si voi incerca si cealalta metoda
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)