Expedierea unor monezi
Expedierea unor monezi
Scuze pentru intrebare dar este prima oara cind incerc asa ceva. Am vindut niste dubluri de monezi, pe internet si urmeaza sa fie trimise cumparatorului. Cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera banii cu care am vindut monezile si bineinteles acestea sa ajunga la om. Cu deosebit respect.
-
il-collezionista
- **

Re: Expedierea unor monezi
Buna ziua!papi1954 scrie:Scuze pentru intrebare dar este prima oara cind incerc asa ceva. Am vindut niste dubluri de monezi, pe internet si urmeaza sa fie trimise cumparatorului. Cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera banii cu care am vindut monezile si bineinteles acestea sa ajunga la om. Cu deosebit respect.
Inainte de a primi ajutorul colegilor de pe forum trebuie sa ne explicati ce procedura ati ales pentru a vinde pe internet. Fiindca exista "clasicele" situri de shopping online: ebay, okazii in cazul nostru banuiesc unde pentru a vinde sau cumpara trebuie sa fiti inregistrat in primul rand iar dumneavoastra cand vindezi un obiect, piesa sau stiu eu ce trebuie sa argumentati si sa detaliati cum va efectua platata cumparatorul si cum se va face expedierea monedelor in cazul nostru... toate cele bune!