Identificare moneda
-
Liviu
Identificare moneda
Doresc informatii despre moneda : FAUSTINA AUGUSTA - IUNONI REGINAE , argint 18 mm diametru . Nu am gasit nici o imagine identica a reversului ( patera mai sus de O DIN IUNONI ) . Singura imagine asemanatoare este pentru un AUREUS .
Va multumesc .
Va multumesc .
Doriti cumva informatii despre acest denar?
FAVSTINA AVGVSTA - Bust right, draped.
IVNONI REGINAE - Juno standing left, holding patera and scepter.
At foot and left, a peacock.
Rome mint: AD 141.
...imi cer scuze, am incarcat alta poza.
Aceasta este poza pe care am vrut s-o incarc initial.
FAVSTINA AVGVSTA - Bust right, draped.
IVNONI REGINAE - Juno standing left, holding patera and scepter.
At foot and left, a peacock.
Rome mint: AD 141.
...imi cer scuze, am incarcat alta poza.
Aceasta este poza pe care am vrut s-o incarc initial.
- Fişiere ataşate
-
- RIC_0338.7.jpg (30.94 KiB) Vizualizat de 9564 ori
Ultima oară modificat 10 Aug 2011, 15:11 de către radu_28, modificat 1 dată în total.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
-
Liviu
-
Liviu
-
cartelcoserv

-
Liviu
Cel mai simplu este folosind aplicatia Paint. Deschideti poza cu Paint (clic dreapta Deschidere cu...->Paint), mergeti in meniul Imagine, alegeti Largire/Inclinare... si afisati poza la 25, 25% (sau puteti merge din aproape in aproape) dupa care salvati. Daca nu este suficient reveniti. Sunt si alte metode dar necesita programe specializate.
-
nastasoiu cosmin
- **

salut
am si eu o moneda si nu o gasesc pe net cu inscriptia: hispania rum rex 1731 iar pe partea cealata scrie philippus v.d.g si mai contine un M sub care scrie 2003.ma puteti lamuri si pe mine?
-
cartelcoserv