clasor
Buna seara,nu stiu de unde sa cumpar cutii cu locasuri pentru monede sau si mai mari pt diverse alte colectii,eventual o cutie ma mare cu mai multe sertare suprapuse.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
P.S.-poate se mai ieftinesc si foile pentru clasoarele de monede si bacnote,totusi au un pret cam mare,zic eu...
P.S.-poate se mai ieftinesc si foile pentru clasoarele de monede si bacnote,totusi au un pret cam mare,zic eu...
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Contactati`ma pe bnumismat@yahoo.com si pot sa va rezolv problema in 2 ore!EUXIN RO scrie:Buna seara,nu stiu de unde sa cumpar cutii cu locasuri pentru monede sau si mai mari pt diverse alte colectii,eventual o cutie ma mare cu mai multe sertare suprapuse.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
ew
Unde gasesc albume in care incap si cartonase?Preferabil preturi cat de cat accesibile.
Ordo Ab Chao...
re
Nu sunt familiarizat cu aceste tipuri de cartonase.Marimea lor e unica?Si doar decupajul(acea parte unde se vede moneda difera?
Ordo Ab Chao...
EUXIN RO scrie:Buna seara,nu stiu de unde sa cumpar cutii cu locasuri pentru monede sau si mai mari pt diverse alte colectii,eventual o cutie ma mare cu mai multe sertare suprapuse.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
Eu v-am trimis si mail si poze, insa nu mi-ati mai raspuns de ceva timp.
Sincer sa fiu nu stiu inca ce sa va zic,inca nu am un raspuns de la cel de care v-am zis ca a plecat in Germania,mi-a gasit ceva de plastic dar infect,cu servietele mi-e greu sa ma hotarasc pt ca dupa cum am scris caut niste cutii cu sertare,deci ceva gen mobilier in care sa pot pune si alte piese nu numai monede,o seara buna
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Ce parere aveti despre clasoarele midi.manufaktura? Afecteaza in timp monedele? Cine are clasoare de tipul acesta si ar putea sa-mi raspunda...
Cu stima,
PauL
Cu stima,
PauL
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc