din cei 5 ron coletul ramburs, 2 lei costa taxa de transport, pe care oricum o plateste cumparatorul fie ca plateste in avans, card, money.... Deci diferenta de 3 lei este costul rambursului (mai putin de 1 euro). Comisionul de retragere numerar 1.8 euro aproape la orice licitatie esti rugat sa-l platesti tu ca si cumparator (se adauga la costurile de transport) . Cel putin eu asa am vazut.Nu e aprox 1 euro, ci 5 Lei, adica 2 $.
Moneybookers percepe 1% la trimitere si 0 % la primire bani.
Incarcarea contului e gratis, si doar la RETRAGEREA de pe cont e 1.8 euro, dar ma gandesc ca nu retragi de fiecare data cand primesti bani si asa , sigur ca iesi in castig.
Modalitati de plata
Eu stiu din surse destul de sigure ca Paypal isi pregateste intrarea si in Romania. Persoane din conduerea lor au venit deja in mod repetat in tara, iar Romania se pare ca este trecuta pe harta lor.zopiryon scrie:Paypal n-o sa vina in Romania, atata timp cat dpLORdv nu exista piata, iar atata timp cat noi folosim posta romana (ramburs) piata chiar nu exista...
Cumparam de pe okazii si platim prin PR, cand exista moneybookers.com sau www.leuvirtual.ro
Atata doar ca la ei includerea unei noi tari poate dura si cativa ani. Si ceva ma face sa cred ca o sa vina de manuta cu e-bay-ul, care are si el activitatile lui in Romania.
Dar, bineinteles, pentru urmatoarele luni cel putin trebuie sa ne descurcam cu ce avem. Eu am depus niste bani in cont la Moneybookers inca de saptamana trecuta si tot astept sa se incarce (am depus la ghiseu la Libra Bank). Sper ca pe viitor sa nu mearga tranzactiile tot asa de greu
eu am facut alimentare de pe mastercard BRD (HagiEu am depus niste bani in cont la Moneybookers inca de saptamana trecuta si tot astept sa se incarce (am depus la ghiseu la Libra Bank). Sper ca pe viitor sa nu mearga tranzactiile tot asa de greu
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Stay away from Bidpay!!!zopiryon scrie:Exista posibilitatea de a plati prin bidpay ? Cum functioneaza ? Daca nu se poate din Romania, dar cineva totusi poate plati prin acest sistem, rog sa ma ajute.
Mersi
Nu va recomand. Am incercat nu demult. Plata mi-a fost refuzata fara sa mi se zica clar de ce, am primit numai un e-mail tip, cu ceva blabla de genul ca prezint risc, etc. Ca mi-au refuzat plata asta n-ar fi asa mare problema dar mi-au luat banii, care nu am reusit sa-i recuperez nicicum pana astazi si au trecut cateva saptamani deja. Banca de la care am cardul 'investigheaza' acum unde s-au dus banii. Deci... nu va recomand bidpay-ul.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu am folosit bidpay acum 2-3 ani multumitor, dar dupa aia s-a inchis. Cred ca ia preluat paypal, si de dupa fuziune nu l-am mai folosit. Nu mi-a fost refuzata nici o tranzactie (3 sau 4 plati am facut) si din cite tin minte comisioanele erau acceptabile: 3-4 euro. Ce nu mi-a placut insa a fost faptul ca transferul banilor in contul vinzatorului se facea lent (tin minte ca unul de la cei de la care am cumparat citeva monede de vreo 20 euro m-a bombardat mai bine de o saptamina cu intrebari de ce nu-i intra banii...)Aldor scrie:Stay away from Bidpay!!!zopiryon scrie:Exista posibilitatea de a plati prin bidpay ? Cum functioneaza ? Daca nu se poate din Romania, dar cineva totusi poate plati prin acest sistem, rog sa ma ajute.
Mersi
Nu va recomand. Am incercat nu demult. Plata mi-a fost refuzata fara sa mi se zica clar de ce, am primit numai un e-mail tip, cu ceva blabla de genul ca prezint risc, etc. Ca mi-au refuzat plata asta n-ar fi asa mare problema dar mi-au luat banii, care nu am reusit sa-i recuperez nicicum pana astazi si au trecut cateva saptamani deja. Banca de la care am cardul 'investigheaza' acum unde s-au dus banii. Deci... nu va recomand bidpay-ul.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Si eu i-am folosit fara probleme in aceea perioada. Dupa care situl a fost inchis si l-au redeschis cu cateva luni in urma. Au alta interfata, alt look si o gramada de probleme. Mi-a mai zis cineva din state ca sunt probleme cu bidpayul, dar nu m-am lasat pana nu m-am convins pe pielea meabanivechi scrie:Eu am folosit bidpay acum 2-3 ani multumitor, dar dupa aia s-a inchis. Cred ca ia preluat paypal, si de dupa fuziune nu l-am mai folosit. Nu mi-a fost refuzata nici o tranzactie (3 sau 4 plati am facut) si din cite tin minte comisioanele erau acceptabile: 3-4 euro. Ce nu mi-a placut insa a fost faptul ca transferul banilor in contul vinzatorului se facea lent (tin minte ca unul de la cei de la care am cumparat citeva monede de vreo 20 euro m-a bombardat mai bine de o saptamina cu intrebari de ce nu-i intra banii...)Aldor scrie:Stay away from Bidpay!!!zopiryon scrie:Exista posibilitatea de a plati prin bidpay ? Cum functioneaza ? Daca nu se poate din Romania, dar cineva totusi poate plati prin acest sistem, rog sa ma ajute.
Mersi