Update la procesul de export:
am avut (ne)placuta surpriza ca doua monede sa nu intre la categoria Bun Cultural Comun. Este vorba de 2 monede 5 lei 1881, intr-o stare mai buna, dar nu exceptionala. Probabil as putea cere o contraexpertiza, dar nu mai am timp. Saptamana viitoare voi lua certificatele de export, fara cele doua monede.
Colectie de export...
Re: Colectie de export...
In sfarsit am gasit ceva timp sa mai intru pe forum.
Am plecat cu colectia din tara fara probleme. Monedele ce nu erau in expertiza au ramas in clasor, le-am luat "illegal".
La aeroport nu m-a intrebat nimeni de acte pentru monede, vamesul a stat cateva minute sa se uite prin clasor din curiozitate, probabil nu vede in fiecare zi
Am plecat cu colectia din tara fara probleme. Monedele ce nu erau in expertiza au ramas in clasor, le-am luat "illegal".
La aeroport nu m-a intrebat nimeni de acte pentru monede, vamesul a stat cateva minute sa se uite prin clasor din curiozitate, probabil nu vede in fiecare zi
-
popoviciliza

Va rog, este vorba de documentatie pentru export definitiv?Alnaibii scrie:In sfarsit am gasit ceva timp sa mai intru pe forum.
Multumesc.
Da, am facut documente pentru export definitiv.