Am gasit expertul!!!!
Am vorbit cu dansul la telefon si mi-a spus ca ma asteapta luni la Cabinetul de Numismatica al Bibliotecii Academiei Romane in Calea Victoriei nr. 125. M-a rugat sa-i trimit pe e-mail despre ce piese este vorba pentru ca luni el sa aiba totul pregatit si in 10 minute imi va da patalamaua pe care vor fi toate stampilele si parafele cu care orice institutie a statului va fi multumita.
Le multumesc colegilor care m-au ajutat cu paginile BNR-ului.
Cand voi merge din nou in vama dupa monede, voi povesti pe forum ce s-a mai intamplat.
Week-end placut tuturor. Eu m-am mai linistit un pic fiindca eram tare dezamagita.
Vama
Re: Vama
Daca plicul are valoare declarata, sunt sanse mari sa aveti TVA de platit. Daca are factura inclusa in plic va vor calcula TVA la valoarea facturii. Daca nu, va vor cere o dovada a platii / valorii. Mie mi s-a intamplat anul asta de mai multe ori sa fiu sunat de la vama si sa mi se ceara sa le trimit scanat un document de plata, insa mi s-a intamplat si sa treaca prin vama fara sa mi se ceara sa platesc ceva (desi plicul avea valoare declarata si venea din afara UE).
Daca e fara valoare declarata, sunt sanse mari sa scapati fara vama.
Daca e fara valoare declarata, sunt sanse mari sa scapati fara vama.
Daca imi vand masina, pot sa pun un bid mai mare...