evaluare
evaluare
Iarasi am nevoie de profesionalismul dvs . Am primit o oferta si as dori sa evaluati urmatorele monede. Multumesc
- Fişiere ataşate
-
- ú 015.jpg (58.88 KiB) Vizualizat de 4705 ori
-
- ú 016.jpg (56.88 KiB) Vizualizat de 4705 ori
-
- ú 024.jpg (64.57 KiB) Vizualizat de 4705 ori
-
Exodus
. Provine de la un colectonar din Ungaria . In nici un caz nu este din talciog. Moneda Quarter dollar din 1917 provine tot de acolo si va fi disponibila spre vinzare peste 30 zile. http://www.flickr.com/photos/57928254@N00/?saved=1banivechi scrie:Prima e 1 Peso 1910S Filipine (monetaria San Francisco). Daca cintareste exact 20 grame e ok, daca nu.... e un alt peso made in China cum am vazut deja fisicuri la talcioc.
Krause da un pret de la bullion value pina la 90$ in UNC.
Cu monedele americane e foarte usor sa te arzi la pret. Sistemul lor de catalogare face diferentieri pe o scala de la 4 la 65. Aceiasi moneda (an, litera) poate valora in ochii nostri 1500 dolari (MS 65), iar in ochii lor doar 200 (MS 60) (dupa sistemul nostru ar fi echivalent cu "necirculat") - fiindca ei se uita cu o lupa de 10X ca sa-ti gaseasca nod in papura la o moneda scoasa din roll. Sa nu mai vorbim cum scade pretul la moneda curatata... cum e cazul Peso-ului.