Care este pretul ideal pentru aceasta moneda?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Domnule Florin, credeti ca eu am timp si rabdare pentru jocuri din astea, ultima data va intreb, daca doriti sa mai aveti in continuare cont aici pe forum, sa va hotarati care cont vreti sa-l pastrati pentru ca in caz contrar vi le inchid pe toate.
Vad ca avei o gramada de timp liber de va puteti face zilnic cate o adresa noua de e-mail cu care sa va faceti zilnic cate un cont nou pe forum, de ce nu folositi tot timpul asta pentru lucruri mai constructive decat pentru jocuri din astea copilaresti.
Cinsider ca am dat dovada de rabdare si intelegere mai mult decat era nevoie si daca nu va conformati pana cel tarziu maine, atunci dupa cum am mai zis va inchid toate conturile de pe forum.
Vad ca avei o gramada de timp liber de va puteti face zilnic cate o adresa noua de e-mail cu care sa va faceti zilnic cate un cont nou pe forum, de ce nu folositi tot timpul asta pentru lucruri mai constructive decat pentru jocuri din astea copilaresti.
Cinsider ca am dat dovada de rabdare si intelegere mai mult decat era nevoie si daca nu va conformati pana cel tarziu maine, atunci dupa cum am mai zis va inchid toate conturile de pe forum.
- Fişiere ataşate
-
- IP.jpg (12.49 KiB) Vizualizat de 7688 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

- PRONUMISMATICA
- Site Admin