Jetoanele cele mai noi cu valoare de 10 bani sint dinainte de primul razboi, ori stilul jetonului cu poanson 10B e cu mult dupa cel de-al doilea razboi mondial... eu l-as data dupa 1970...
banivechi scrie:Jetoanele cele mai noi cu valoare de 10 bani sint dinainte de primul razboi, ori stilul jetonului cu poanson 10B e cu mult dupa cel de-al doilea razboi mondial... eu l-as data dupa 1970...
Jetonul a fost acoperit cu cocleala, am preferat sa-l curatz ca sa opresc degradarea.
Posibil sa fie mai vechi. Asa arata inainte sa-l curatz.
Fişiere ataşate
x11.jpg (34.01 KiB) Vizualizat de 15544 ori
Ultima oară modificat 24 Apr 2009, 16:44 de către tripleseven, modificat 1 dată în total.
Aproape toste jetoanele romanesti sint rare. Nici asta nu se gaseste pe toate gardurile si la orice tirg de monede. Eu am vazut 2 sau 3 exemplare, si in colectie nu l-am avut niciodata, desi mi-ar fi placut, Ateneul Roman e pe "coperta" site-ului meu.
Frumoase piesele ! E pacat ca se stiu foarte putine lucruri despre jetoane ( despre fiecare piesa in parte ) , cred ca exista un mare vid de informatie si nu ma refer la catalogare cand spun asta .
banivechi scrie:Pe forumul Coinpeople.com este un membru din Tonawanda (stiu asta fiindca a gazduit anul asta o moneda ce se plimba prin lume si care a trecut si pe la mine). Urmariti link-ul : http://www.coinpeople.com/index.php?sho ... =0&start=0
Eventual va logati si il puteti intreba in PM daca poate da detalii de vreun roman care sa fi avut acolo magazin pe vremuri.
Al doilea jeton e Schaeffer #244 var.1.1 (bronz), 24 mm, Intreprinderea Palatului de Justitie, Ing. N. Cutarida, Bariera Grivitei (1890)
De ce nu se pot vizualiza pozele cu libby facute la timisoara?
Pentru celelalte locatii unde a fost gazduita nu sunt probleme.