de unde cumpar monede?

Moderatori: Deus, Comboloi

ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Nu inteleg ce e cu starea asta de irascibilitate. In ultimul timp toata lumea se enerveaza din orice.
Domnule kazeus, preturile magazinelor reale vi se par mai mici comparativ cu ce ati gasit pe internet?
kazeus
*
*

Mesaj de kazeus »

Depinde de magazin, domnule Ferdinand, unele sunt mai ieftine pe internet, altele nu, mie imi place sa intru in magazin si sa imi aleg ce vreau sa cumpar in loc sa bifez pe internet, si de multe ori in magazinele de anticariat ma aleg si cu altceva nu numai cu monede, in timp voi aduna multe adrese din multe orase, adrese de unde se pot achizitiona monede, si levoi posta pe toate intrun pfd si pe acest blog, poate mai sunt si altii ca mine care prefera magazinul real unde mai schimbi o vorba cu un anticar.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Eu n-am gasit niciodata un magazin cu preturi mai mici decat cele de pe internet. Dupa ce veti avea ceva experienta in domeniu veti realiza ca nu sunt doar vorbe.
alexef
**
**

Mesaj de alexef »

Eu n-am gasit niciodata un magazin cu preturi mai mici decat cele de pe internet.
Ca si parere personala, cred ca intai auzi de okazii si ebay si abia dupa aceea de forumul acesta.
Subscriu.
Desi nu colectionez de foarte mult timp, sunt total de acord cu cele de mai sus.
mie imi place sa intru in magazin si sa imi aleg ce vreau sa cumpar in loc sa bifez pe internet
Si mie, totusi intr-o dupa amiaza ploioasa sa stai in fata calculatorului "si sa bifezi",raspunzand "da da" la intrebarile sotiei fara sa auzi ce te intreaba... chestie de gusturi...
„Se spune că banii nu aduc fericirea... Dar toți vor să se convingă singuri.”
Scrie răspuns