clasor

Moderatori: Deus, Comboloi

EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Buna seara,nu stiu de unde sa cumpar cutii cu locasuri pentru monede sau si mai mari pt diverse alte colectii,eventual o cutie ma mare cu mai multe sertare suprapuse.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
P.S.-poate se mai ieftinesc si foile pentru clasoarele de monede si bacnote,totusi au un pret cam mare,zic eu...
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
creanga

Mesaj de creanga »

EUXIN RO scrie:Buna seara,nu stiu de unde sa cumpar cutii cu locasuri pentru monede sau si mai mari pt diverse alte colectii,eventual o cutie ma mare cu mai multe sertare suprapuse.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc
P.S.-poate se mai ieftinesc si foile pentru clasoarele de monede si bacnote,totusi au un pret cam mare,zic eu...
Contactati`ma pe bnumismat@yahoo.com si pot sa va rezolv problema in 2 ore! :D iar daca sunteti de acord pun produsul la posta.
New items : www.magazin-numismatic.ro
Monede,Bancnonte,Decoratii,Ordine,Cutii regaliste - Romania...Monede si Bancnote Straine,insigne,medalii,romane si multe altele.
Kvs

ew

Mesaj de Kvs »

Unde gasesc albume in care incap si cartonase?Preferabil preturi cat de cat accesibile.
Ordo Ab Chao...
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Eu nu am vazut album special pt cartonase. Puteti cumpara un album gol si folii speciale pt cartonase, sau cutii pt cartonase.
Kvs

we

Mesaj de Kvs »

Ordo Ab Chao...
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Da, dar acesta este mic, incap maxim 60 monede. Cred ca este gandit mai mult pentru "voiaj" - schimburi, vanzari etc.
Kvs

re

Mesaj de Kvs »

Nu sunt familiarizat cu aceste tipuri de cartonase.Marimea lor e unica?Si doar decupajul(acea parte unde se vede moneda difera?
Ordo Ab Chao...
Alnaibii

Mesaj de Alnaibii »

Da, asa este, dimensiune exterioara este aceeasi, difera diametrul interior.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

EUXIN RO scrie:Buna seara,nu stiu de unde sa cumpar cutii cu locasuri pentru monede sau si mai mari pt diverse alte colectii,eventual o cutie ma mare cu mai multe sertare suprapuse.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc

Eu v-am trimis si mail si poze, insa nu mi-ati mai raspuns de ceva timp.
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Sincer sa fiu nu stiu inca ce sa va zic,inca nu am un raspuns de la cel de care v-am zis ca a plecat in Germania,mi-a gasit ceva de plastic dar infect,cu servietele mi-e greu sa ma hotarasc pt ca dupa cum am scris caut niste cutii cu sertare,deci ceva gen mobilier in care sa pot pune si alte piese nu numai monede,o seara buna
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Paul93

Mesaj de Paul93 »

Ce parere aveti despre clasoarele midi.manufaktura? Afecteaza in timp monedele? Cine are clasoare de tipul acesta si ar putea sa-mi raspunda...
Cu stima,
PauL
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
Scrie răspuns