Comisioane bancare
Comisioane bancare
moderator: Mesaj mutat la sectiunea discutii pentru ca mi s-a parut interesant de pastrat
http://cgi.ebay.fr/ETATS-UNIS-MORGAN-SI ... 0172208004
Uite unul de la un vinzator francez serios de pe ebay.
Uite unul de la un vinzator francez serios de pe ebay.
-Multumesc de informatie dar din pacate nu am cont pe eBay, nici payPal, nici card in valuta.
-Cea de acolo e chiar asa cum o vreau ca grad si are pret bun.
-Ma gandeam sa rog pe cineva de pe forum sa o cumpere pt. mine, dar nu cunosc pe nimeni asa bine si nu indraznesc.Daca cineva e dispus sa-mi faca acest serviciu, il cinstesc.
-Astept oricum in continuare si oferte din Romania.
-Cea de acolo e chiar asa cum o vreau ca grad si are pret bun.
-Ma gandeam sa rog pe cineva de pe forum sa o cumpere pt. mine, dar nu cunosc pe nimeni asa bine si nu indraznesc.Daca cineva e dispus sa-mi faca acest serviciu, il cinstesc.
-Astept oricum in continuare si oferte din Romania.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- valentinian

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Se percepe taxa pentru tranzactiile externe de pe card..?valentinian scrie:noroc! ZAR, te pot ajuta eu dar la cei 24,99 trebuie sa se adauge transportul/posta si cei 5%[ dar minim 5 euro] pe care ii percepe bcr la orice tranzactie externa de pe card. odata te ajut fara probleme . sunt din bucuresti.
- valentinian

- boonicootza

- valentinian

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Nu banca ia comision (sau nu numai). Orice tranzactie externa de card este comisionata de VISA/Mastercard (in functie de brandul cardului) cu sume diferite in functie de cat se transfera. Nu prea cred ca o banca isi permite sa plateasca ea in numele detinatorului de card comisionul pentru o plata externa (eu n-am auzit asa ceva). Cu tranzactiile "la comercianti" acestea sunt de mai multe feluri si in functie de "produs" se pot percepe comisioane diferite, deci nu numai de banca depinde ci de intelegerea pe care o au toate verigile.
- valentinian