De curand mi-am redescoperit un hobby din copilarie, acela al numismaticii.Cautand pe net informatii despre acest domeniu am dat de forumul dvs. Va felicit pentru el si salut lumea de pe el cu acesta ocazie.
Cum spuneam,am mai colectionat si prin generala, dar acum, in facultate mi-am redescoperit pasiunea pentru istorie si numismatica.
M-am specializat pe bancnote romanesti, iar daca cineva ma poate ajuta cu anumite schimburi sau vanzari ma poate contacta.
Sunt din Constanta, am observat cativa useri din acelasi oras, daca sunt interesati de o colaborare,imi pot lasa un PM.
Sunt interesat acum in mod special de banconte de dupa '89 avand in vedere ca sunt mai usor de gasit,mai ieftine si riscurile de fals sunt mai mici.Iar avand in vedere ca priceperea mea este inca mica....O sa amexez o mica lista cu ce m-ar interesa, precizez ca le caut UNC sau aUNC.(daca tot fac ceva sa fac bine
5000 de lei 1993 (cea cu Avram Iancu FARA simbolul masonic ,cea cu stema)
50.000 de lei 1996
1000 de lei 1998
5000 de lei 1998
10.000 de lei 1999
50.000 de lei 2000
100.000 de lei 1998
plus bancnotele de polymer aparute intre anii 2000-2003 si cele in circulatie de 1 5 si 10 lei
multumesc!sunt dispus si la schimburi am cateva zeci de monede contemporane daca este cineva interesat si cateva bancote straine.