O mana de ajutor??
- serbanel1994

O mana de ajutor??
Mi-am descoperit aceasta pasiune de a colectiona bani vechi de la vreo 9-10 ani, de la niste monede mostenite...in scurt timp am inceput sa caut pe net chestii legate de monede si bancnote de pe teritoriul romaniei de la 1867 pana in prezent, si am gasit pe un site o LISTA CU TOATE MONEDELE SI BANCNOTELE DE LA 1867 PANA IN PREZENT..romanesti, desigur. Prin urmare am printat-o si am insemnat toti banii pe care ii aveam pe lista respectiva, cu un X. De curind vroiam sa imi mai arunc o privire pe ea, deoarece mai achizitionasem cateva monede...cand colo, nu mai gaseam lista. Am cautat pe net, dar nu am mai gasit nimic asemanator. SITE UL SE NUMEA WWW.NUMISMATICA.AS.RO sau ceva in genul asta...acum acel site zice ca e in constructie si sunt redirectionat pe un site cu vopsele
FAC APEL CELOR CARE AU O ASEMENEA LISTA SAU UN BLOG PE CARE SI AU POSTAT_O SA O IMPaRTA SI CU MINE...IAR DACA AVETI CHIAR LiSTA MULT DORITA, SI MAI BINE... CU MULTUMIRI ANTICIPATE, DIN BUCURESTI 
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- Tanatos2912

Un site foarte util pentru monedele romanesti: http://www.geocities.com/romaniancoins/selectie.html
DEUS FORTITUDO MEI
- serbanel1994

Facand cercetari.serbanel1994 scrie:cel cu geocities daca te uiti mai bine nu contine moneda de 50 bani 1900...asta e una pe care am remarcat-o. De unde sa stiu eu ca nu mai sunt si alte tzepe"?
Stiti cum se zice:
Intrebare: Daca exista atatea encicloprdii medicale la ce mai sunt buni doctorii?
Raspuns: Ca sa nu moara lumea din cauza greselilor de tipar.
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
De unde ati tras concluzia ca este vorba despre "tzepe"?Dupa mine, tzeapa in argou inseamna inselaciune!Cu ce v-a inselat site-ul geocities com.?De ce aruncati cu vorbe nejustificate si negindite ?Poate nu realizati cita munca s-a depus pe respectivul site(si de altfel pe toate site-urile cu tematica numismatica)si mai ales faptul ca toate informatiile sunt GRATUITEserbanel1994 scrie:cel cu geocities daca te uiti mai bine nu contine moneda de 50 bani 1900...asta e una pe care am remarcat-o. De unde sa stiu eu ca nu mai sunt si alte tzepe"?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- serbanel1994

-
clujsergiu

, sa moara de mana doctorilor.picard scrie:Facand cercetari.serbanel1994 scrie:cel cu geocities daca te uiti mai bine nu contine moneda de 50 bani 1900...asta e una pe care am remarcat-o. De unde sa stiu eu ca nu mai sunt si alte tzepe"?
Stiti cum se zice:
Intrebare: Daca exista atatea encicloprdii medicale la ce mai sunt buni doctorii?
Raspuns: Ca sa nu moara lumea din cauza greselilor de tipar.