magazine de profil

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
consult

magazine de profil

Mesaj de consult »

In perioada urmatoare voi calatori prin mai multe orase din tara si as fi interesat sa merg si prin magazinele cu profil numismatic, de antichitati, consignatii interesante etc. din aceste orase.
Cred ca si altor colectionari le-ar fi utile astfel de informatii, si am vazut de altfel ca au mai aparut astfel de intrebari si in trecut.
As fi incantat, de exemplu, daca as afla o astfel de adresa din Braila, deoarece am drum pe acolo zilele astea. Daca poate cineva sa ma ajute cu o astfel de informatie ar fi excelent.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

din pacate,pentru magazinele de profil,din cate stiu eu ,urmeaza vremuri destul de grele.
concret , un amic care are asa ceva a fost vizitat de politia de patrimoniu, care a inceput sa ii ceara o gramada de hartii,autorizatii si asa mai departe.plus ca sa aiba o persoana autorizata in experizari angajata cu carte de munca (expert pe care nu vad unde il poate gasi,mai ales in domeniu numismatic , a se vedea discutia mai veche de pe forum in legatura cu acest subiect ).la un calcul sumar,chestiunile r5espective (mai putin expertul) ,il duceau la cateva sute de milioane. asa ca,se gandeste srios sa inchida.
si,apropo de experti ,un asemenea expert a evaluat o bancnota de 100 lei 1945 in stare jalnica la 2 usd ,iar una de 5000 lei 1940 ,stare xf,la 15 usd
:)
Scrie răspuns