va rog sa va uitati putin peste monedele mele.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
melania_ali
nou in forum
nou in forum

va rog sa va uitati putin peste monedele mele.

Mesaj de melania_ali »

am cateva monede si nu stiu cat de valoroase sunt.. daca v-ati uita putinla fiecare in parte sa imi spuneti cat valoreaza v-as fi recunoscatoare. am atasat aici 2 poze cu cele 2 fete ale monedelor. multumesc frumos.
Fişiere ataşate
poza 1.JPG
poza 1.JPG (436.48 KiB) Vizualizat de 4910 ori
poza 2.JPG
poza 2.JPG (423.13 KiB) Vizualizat de 4910 ori
Paul93

Mesaj de Paul93 »

Ma bucur ca din ce in ce mai multa lume descopera forumul acesta, pana la urma e un beneficiu pt noi toti. Aveti un mesaj privat.
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
BNVlad

Mesaj de BNVlad »

Buna seara, monedele dumneavoastra valoareaza intre 0,50 si 1,5, maxim 2 lei depinde de cumparator. Sunt si cateva care insa fac exceptie si anume:

-Monedele euro, care sunt in circulatie, verificati cursul de schimb la zi (din cate am vazut erau din Germania si Franta, daca ar fi fost din alte state poate mai "rarute" ar fi valorat ceva in plus peste cotatia euro).

-1 Leu 1906, care incepe de pe la 50 lei si poate ajunge pana la 80 lei depinde de stare si de cumparator. Daca este varianta cu punct intre initiala si numele gravorului (A.MICHAUX ) este mai rara, pretul crescand.

-500 Lei 1944 valoreaza intre 35 si 50 lei.

-2 Bani 1900 valoreaza pana in 10 lei.

-2 Lei 1947 valoreaza maxim 4-5 lei.

P.S.-cred ca ati gresit sectiunea...
IN FIDE SALUS
Scrie răspuns