www.cartofilie.ro

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Felicitari autorilor site-ului www.cartofilie.ro, au facut o treaba buna. Bravo!
banivechi

Mesaj de banivechi »

Aldor, poate te trezesti cu o plingere la Parlamentul European ca ingradesti libertatea de exprimare stergind posturile unora. :twisted:
danielt
**
**

Mesaj de danielt »

Trebuie sa recunoastem cu modestie ca pasiunea noastra e de putin timp "activa". Eu cel putin am constientizat pasiunea abia de 2 ani (in adolescenta am mai colectionat carti postale, dar fara a le sorta, pune pe teme, nota si admira - mai ales).

De profesie sunt programator, dar, stiti cum, te saturi sa lucrezi doar la comanda altora, asa ca am facut oldpostcards si acum pe WordPress am facut cartofilie. Sper cu sinceritate sa creasca comunitatea colectionarilor de carti postale astfel incat sa putem admira pe Internet carti postale din toata lumea aranjate pe teme si cronologic. Pana atunci... strangem si noi informatii, despre istoria cartilor postale, despre cartile postale din Romania, despre teme, despre orice are legatura cu Cartofilia. Incet, cu modestie, sutem doar niste amatori :)

Eu fac o invitatie catre pasionatii de carti postale: avem server la discretie, avem cunostinte tehnice si bunavointa maxima, daca doriti putem face subdomenii cu bloguri personale in care sa va prezentati colectia si pasiunea. Mai mult nu putem promite, dar ne straduim sa incropim ceva legat de cartofilie. Orice ajutor este binevenit! :)
sigmaringen1

...

Mesaj de sigmaringen1 »

felicitari celor care au creat cartofilie.ro, un site serios. cu stima cristian
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Invitam inca o data pe colectionarii de carti postale aici: http://www.oldpostcards.ro/forum/viewto ... ?f=2&t=206
laurentiu c

Mesaj de laurentiu c »

Buna ziua !
Am si eu citeva carti postale ,nu multe , aproximativ 500 .Inteleg ca genul All over the world nu prezinta mare interes ( nu ma refer la vinzarea lor).
Nu sunt structurate pe anumite categorii , am deopotriva imagini din marile metropole ale lumii si nu numai, edificii istorice si religioase.
In cazul in care prezinta ceva interes, astept un semnal sa pot trimite o lista completa.
laurentiu c
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Daca doriti sa le vindeti incercati in sectiunea de vanzari aici, daca doriti sa le publicati se poate face pe site-ul http://www.oldpostcards.ro/ sau chiar un blog.
laurentiu c

Mesaj de laurentiu c »

Multumesc pentru indrumari . Mentionez ca respectivele carti postale nu sunt de vinzare.
laurentiu c
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

laurentiu c scrie: Mentionez ca respectivele carti postale nu sunt de vinzare.
Nu stiam la ce va referiti aici
laurentiu c scrie: In cazul in care prezinta ceva interes, astept un semnal sa pot trimite o lista completa.
de aceea am trecut si varianta vanzarii.
Scrie răspuns