Un amic al meu colectioneaza de ceva vreme costume populare vechi cumparand diferite articole de prin locurile pe care le viziteaza. Le cumpara direct de la batranii din satele prin care trece. Mi s-a parut un lucru extraordinar deoarece prin aceasta practic conserva o parte din istoria taranului roman, atat de prezenta in viata de zi cu zi. Citeam intr-o lucrare de specialitate de ce culorile drapelului actual erau omniprezente in portul romanesc incepand inca de dinaintea Revolutiei de la 1848. Asta m-a dus cu mintea la primele drapele romanesti. Astfel din pasiune pentru traditie si simboluri romanesti m-am apucat si eu de colectionat drapele vechi... cat mai vechi.
Va astept si pe domniile voastre sa relatati ce alte pasiuni mai aveti si totodata daca cineva ma poate ajuta in noua mea pasiune ii sunt vadit recunoscator.
Va scriu aici pentru ca nu stiu un alt topic pe aceasta tema:
LA MULTI ANI TUTUROR!!! Va doresc ca in noul an sa aveti parte de sanatate, prosperitate, sa va bucurati de cei dragi iar celor care considera ca anul acesta nu a fost tocmai bun le doresc ca anul care vine sa le fie unul minunat. Sa ne vedem si sa ne auzim cu bine in noul an!