Evaluare Album de Marci Postale Romania 1941

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
Miss X
**
**

Evaluare Album de Marci Postale Romania 1941

Mesaj de Miss X »

Buna ziua!

Am un album de timbre (titlul complet este cel de mai sus, autori Traian Popescu, Dem. Ionescu si Ion Popov) completat in proportie de cam 80% dintre seriile respective (unele dintre timbre stampilate, altele nestampilate, toate fiind din perioada 1866 - 1941). As avea nevoie de o parere avizata cu privire la pretul seriilor / albumului in totalitate in vederea vanzarii. Are cineva idee unde as putea sa ma adresez? Mentionez ca toate timbrele sunt in stare excelenta pentru ca oamenii care s-au ocupat de album au fost colectionari. Eu, din pacate, nu sunt.
Multumesc anticipat pentru orice opinie / sfat!
gaginiuc

Mesaj de gaginiuc »

La prima vedere este mult de munca. Necesita sa contactati un cunoscator de incredere. Alta varianta este sa va procurati albumul MARCILE POSTALE ROMANESTI 1858 - 2009 de la Editura AXA Botosani, telefon 0231584215 unde aveti cotele. Pretul orientativ este de 60 lei.
Miss X
**
**

Mesaj de Miss X »

60 lei per serie? Sper ca nu tot albumul. :D
Am reusit sa gasesc unele dintre serii aici http://www.stamps.ro/catalog/ (daca nu este permisa postarea unui link de acest fel, rog un moderator sa-l stearga). Problema e cu celelalte..Voi incerca solutia sugerata de dvs. Multumesc pentru sfat!
Timis

Mesaj de Timis »

Miss X scrie:60 lei per serie? Sper ca nu tot albumul. :D
................................................................................
60 Lei este catalogul respectiv.
Sfatul meu este sa luati legatura cu un colectionar (filatelist) din cercul de cunostiinte pentru a va ajuta. Piata filatelica este prabusita (din pacate) ,asa ca valoarea-cotelor- de catalog nu corespunde cu pretul de vanzare pe piata.
Va doresc succes !
Miss X
**
**

Mesaj de Miss X »

Multumesc pentru raspuns!
Din pacate, nu am prieteni in acest domeniu de activitate, de aceea am si apelat la ajutorul celor de pe acest forum. Oricum, nu ma grabesc.
Timis

Mesaj de Timis »

Miss X scrie:Multumesc pentru raspuns!
Din pacate, nu am prieteni in acest domeniu de activitate, de aceea am si apelat la ajutorul celor de pe acest forum. Oricum, nu ma grabesc.
..conform zicalei ; daca nu cere de mancare ...mai astepteti :D .
Este foarte impotrtant, ca pastrarea clasorului sa fie in poz verticala in raft si NU culcat.
Miss X
**
**

Mesaj de Miss X »

Ups! Nu stiam. Ma duc sa rectific pozitia. Multumesc!
Timis

Mesaj de Timis »

Miss X scrie:Ups! Nu stiam. Ma duc sa rectific pozitia. Multumesc!
Vezi detalii pe PM
Miss X
**
**

Mesaj de Miss X »

Multumesc, Timis! Am citit, am bagat la cap, am raspuns. :)
Scrie răspuns