Evaluare Album de Marci Postale Romania 1941
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Evaluare Album de Marci Postale Romania 1941
Buna ziua!
Am un album de timbre (titlul complet este cel de mai sus, autori Traian Popescu, Dem. Ionescu si Ion Popov) completat in proportie de cam 80% dintre seriile respective (unele dintre timbre stampilate, altele nestampilate, toate fiind din perioada 1866 - 1941). As avea nevoie de o parere avizata cu privire la pretul seriilor / albumului in totalitate in vederea vanzarii. Are cineva idee unde as putea sa ma adresez? Mentionez ca toate timbrele sunt in stare excelenta pentru ca oamenii care s-au ocupat de album au fost colectionari. Eu, din pacate, nu sunt.
Multumesc anticipat pentru orice opinie / sfat!
Am un album de timbre (titlul complet este cel de mai sus, autori Traian Popescu, Dem. Ionescu si Ion Popov) completat in proportie de cam 80% dintre seriile respective (unele dintre timbre stampilate, altele nestampilate, toate fiind din perioada 1866 - 1941). As avea nevoie de o parere avizata cu privire la pretul seriilor / albumului in totalitate in vederea vanzarii. Are cineva idee unde as putea sa ma adresez? Mentionez ca toate timbrele sunt in stare excelenta pentru ca oamenii care s-au ocupat de album au fost colectionari. Eu, din pacate, nu sunt.
Multumesc anticipat pentru orice opinie / sfat!
60 lei per serie? Sper ca nu tot albumul.
Am reusit sa gasesc unele dintre serii aici http://www.stamps.ro/catalog/ (daca nu este permisa postarea unui link de acest fel, rog un moderator sa-l stearga). Problema e cu celelalte..Voi incerca solutia sugerata de dvs. Multumesc pentru sfat!
Am reusit sa gasesc unele dintre serii aici http://www.stamps.ro/catalog/ (daca nu este permisa postarea unui link de acest fel, rog un moderator sa-l stearga). Problema e cu celelalte..Voi incerca solutia sugerata de dvs. Multumesc pentru sfat!
60 Lei este catalogul respectiv.Miss X scrie:60 lei per serie? Sper ca nu tot albumul.![]()
................................................................................
Sfatul meu este sa luati legatura cu un colectionar (filatelist) din cercul de cunostiinte pentru a va ajuta. Piata filatelica este prabusita (din pacate) ,asa ca valoarea-cotelor- de catalog nu corespunde cu pretul de vanzare pe piata.
Va doresc succes !
..conform zicalei ; daca nu cere de mancare ...mai asteptetiMiss X scrie:Multumesc pentru raspuns!
Din pacate, nu am prieteni in acest domeniu de activitate, de aceea am si apelat la ajutorul celor de pe acest forum. Oricum, nu ma grabesc.
Este foarte impotrtant, ca pastrarea clasorului sa fie in poz verticala in raft si NU culcat.