In atentia colectionarilor de stilouri

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
EUXIN RO

In atentia colectionarilor de stilouri

Mesaj de EUXIN RO »

Am un stilou Mont Blanc probabil din anii 1950-1960 cu seria 3-42 G si doresc mai multe informatii legate de acest model.Va multumesc
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Timis

Re: In atentia colectionarilor de stilouri

Mesaj de Timis »

EUXIN RO scrie:Am un stilou Mont Blanc probabil din anii 1950-1960 cu seria 3-42 G si doresc mai multe informatii legate de acest model.Va multumesc
Aveti variantele anilor ´50/60:

http://www.fountainpen.de/old-60-342-goldnib.htm
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

multumesc pentru raspuns
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Multumesc pentru informatii
(C.Cantacuzino)
iason

Mesaj de iason »

Mai conteaza si starea stiloului dvs.Mereu apar la Mont Blanc crapaturi in zona filetului de insurubare din cauza stringerei prea tari, dar si din cauza uzurii indelungate ,fapt care influenteaza pretul.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

stiloul e printr-un sertar de cand ma stiu...cred ca l-a folosit tatal meu,fisuri mici vad ca ar fi in portiunea transparenta unde e rezervorul de cerneala si nici penita nu stiu daca e originala,oricum nu intra in sfera obiectelor pe care le colectionez si nu ma pricep...ma interesa daca are vre-o valoare,eventual pentru un schimb cu ceva ce m-ar interesa,incerc sa pun niste poze cu el,va multumesc.
(C.Cantacuzino)
Scrie răspuns