Expoziție dedicată lui Carol I la Bârlad
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Re: Expoziție dedicată lui Carol I la Bârlad
Plauzibila initiativa,in rest o expozitie slaba.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Ati fost duminica la vernisaj?iason scrie:Plauzibila initiativa,in rest o expozitie slaba.
Oricum, e salutabila initiativa. In cate orase s-au mai facut astfel de expozitii, cu ocazia a 100 ani de la disparitia lui Carol I ? Cu exceptia, desigur, a Muzeului de Istorie Bucuresti.
Doar, nu trebuia expusa Coroana Romaniei fara pastila. In rest - felicitari organizatorilor!
Doar, nu trebuia expusa Coroana Romaniei fara pastila. In rest - felicitari organizatorilor!
Nu am fost,am vazut doar pozele de la blogul ce ati postat,deci dupa ce se vede la poze din punct de vedere,filateliei,cartofiliei,faleristicii,si medalisticii, slab.calino45 scrie:Ati fost duminica la vernisaj?iason scrie:Plauzibila initiativa,in rest o expozitie slaba.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Expozitia a fost structurata pe doua planuri: mineralogie si Carol I ca fondator al Institutului Geologic, a se vedea si afisul expozitiei. Pe http://filateliebarlad.blogspot.ro/ nu am pus poze cu mineralele expuse, considerand ca nu fac parte din tematica blogului, dar cine are posibilitatea sa vada expozitia va ramane placut impresionat. La filatelie si numismatica s-a expus in limita spatiului oferit de muzeu, care nu a fost generos cu colectionarii barladeni, din aceasta cauza multi au preferat sa astepte o alta ocazie pentru a-si expune piesele.
Va asteptam la Barlad cu exponatele proprii pentru ridicarea nivelului expozitional!iason scrie:Nu am fost,am vazut doar pozele de la blogul ce ati postat,deci dupa ce se vede la poze din punct de vedere,filateliei,cartofiliei,faleristicii,si medalisticii, slab.calino45 scrie:Ati fost duminica la vernisaj?iason scrie:Plauzibila initiativa,in rest o expozitie slaba.