Aparitie editoriala.
Catalogul Insignelor emise de Organizatia Pionierilor si Organizatia Soimii Patriei din Romania.
Autor Radu Tabara.
240 pagini, toate color, pe hartie lucioasa.
Prezinta 130 insigne in mai mult de 230 variante.
Este format B5 (25 x 17,5 cm).
La toate sunt prezentate criterii si intervalul de acordare, factori de raritate si multe altele.
Pret - 70 lei.
Date contact: radutabara@yahoo.com
Catalog insigne pionieri
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Catalog insigne pionieri

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Re: Catalog insigne pionieri
O noua aparitie editoriala pt iubitorii de tematica pioniereasca:
"Medaliile si insemnele Organizatiei Pionierilor si Soimilor Patriei"
Catalogul trateaza medaliile si plachetele (37 in numeroase variante) realizate din diverse materiale, ecusoanele (58), steagurile, diversele uniforme purtate de copii si cadre. Tangential este abordata problema diplomelor si fanioanelor. De asemenea, sunt prezentate 19 insigne noi precum si variante noi ale unor insigne care au facut obiectul lucrarii anterioare.
Lucratea este format B5 (similar celei precedente) are 226 pagini, toate imaginile sunt color, pe hartie lucioasa.
Pretul unui exemplar este 70 lei.
"Medaliile si insemnele Organizatiei Pionierilor si Soimilor Patriei"
Catalogul trateaza medaliile si plachetele (37 in numeroase variante) realizate din diverse materiale, ecusoanele (58), steagurile, diversele uniforme purtate de copii si cadre. Tangential este abordata problema diplomelor si fanioanelor. De asemenea, sunt prezentate 19 insigne noi precum si variante noi ale unor insigne care au facut obiectul lucrarii anterioare.
Lucratea este format B5 (similar celei precedente) are 226 pagini, toate imaginile sunt color, pe hartie lucioasa.
Pretul unui exemplar este 70 lei.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."