Vanzare ziare 1989 si dupa revolutie - sugestii

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
thebluelion

Vanzare ziare 1989 si dupa revolutie - sugestii

Mesaj de thebluelion »

Buna ziua. Unchiul meu a strans o multime de ziare si reviste aparute imediat dupa revolutie si s-a hotarat sa le vanda. Mi-a spus ca are Romania Libera, Evenimentul Zilei, Adevarul, Libertatea, 22, Expres, Expres Magazin, Oblio, Academia Catavencu, Baricada si multe altele care au avut aparitie de numai 1-2 ani. Stiti cumva un forum al pasionatilor de ziare si reviste, unde ar putea sa le puna spre vanzare? Va multumesc si astept sugestiile dumneavoastra.
Bofana

Re: Vanzare ziare 1989 si dupa revolutie - sugestii

Mesaj de Bofana »

Cea mai buna optiune este ebay, nu exista in RO un asemenea forum, majoritatea celor care colectioneaza piese de acest gen (moderne) sunt din afara Romaniei.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
thebluelion

Re: Vanzare ziare 1989 si dupa revolutie - sugestii

Mesaj de thebluelion »

Va multumesc pentru raspuns. Problema vanzarii pe ebay a cateva sute de ziare sau reviste odata este pretul foarte mare de transport, din cauza greutatii lor. Are mii de ziare si reviste, deci va dati seama greutatea imensa a coletelor. Mi-a spus ca urmeaza sa le aranjeze in ordine in decursul urmatoarelor saptamani, iar apoi voi reveni cu lista facuta, poate se vor gasi cumparatori si aici.
Scrie răspuns