Insigna Mihai Viteazu - Intregitorul de neam
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Insigna Mihai Viteazu - Intregitorul de neam
Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie despre aceasta insigna ?
Dimensiuni 18 x 9 mm, metal alb.
Ma intereseaza in primul rand daca este originala sau reproducere iar apoi cine e emitentul cand si pentru ce a fost emisa.
Multumesc anticipat.
Dimensiuni 18 x 9 mm, metal alb.
Ma intereseaza in primul rand daca este originala sau reproducere iar apoi cine e emitentul cand si pentru ce a fost emisa.
Multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- Mihai Viteazu.jpg (17.31 KiB) Vizualizat de 11635 ori
Gasiti mai multe pe google sau pe okazii
http://www.okazii.ro/recomandate/milita ... a118529949
http://www.okazii.ro/recomandate/milita ... a118529949
acum 2-3 luni am vazut la un singur om peste 10 insigne de acest fel,la inceput le-a dat cu 30-40 de lei si cei care le-au luat de la ei le dadeau cu 70-100lei,cred ca sunt facute recent,sau niste replici recente...
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Multumesc pentru raspunsuri dar de povestile nefundamentate de pe okazii / e-bay sau Sutu sunt satul.
Adaugarea fara acoperire a cuvantului "legionara" salta mult pretul la multe tinichele.
Banuiesc ca ar fi niste reproduceri sau cum se mai spune delicat "un al doilea tiraj".
Ma interesa totusi o parere fundamentata pe ceva, un document, un articol, o mentiune intr-o lucrare , etc.
Astept in continuare o informatie cat de mica.
Adaugarea fara acoperire a cuvantului "legionara" salta mult pretul la multe tinichele.
Banuiesc ca ar fi niste reproduceri sau cum se mai spune delicat "un al doilea tiraj".
Ma interesa totusi o parere fundamentata pe ceva, un document, un articol, o mentiune intr-o lucrare , etc.
Astept in continuare o informatie cat de mica.
Intr-o oarecare masura ma ocup si de insigne.
Detin cateva bucati din exemplarul in cauza.
Nu mi-am pus problema niciodata ca ar fi false, ca nu ar fi autentice. Cu atat mai mult nu pot afirma ca sunt legionare. Uneori o piesa aparent banala ascunde cate ceva iar discutiile noastre au menirea de a face lumina. Cine face afirmatii pretentioase este bine sa le argumenteze.
Pentru mine este o insigna ce-l omagiaza pe Mihai Viteazul, si atat.
Cel putin deocamdata.
Detin cateva bucati din exemplarul in cauza.
Nu mi-am pus problema niciodata ca ar fi false, ca nu ar fi autentice. Cu atat mai mult nu pot afirma ca sunt legionare. Uneori o piesa aparent banala ascunde cate ceva iar discutiile noastre au menirea de a face lumina. Cine face afirmatii pretentioase este bine sa le argumenteze.
Pentru mine este o insigna ce-l omagiaza pe Mihai Viteazul, si atat.
Cel putin deocamdata.
-
danutz

azi am cumparat 12 insigne drumetia 1946EUXIN RO scrie:acum 2-3 luni am vazut la un singur om peste 10 insigne de acest fel,la inceput le-a dat cu 30-40 de lei si cei care le-au luat de la ei le dadeau cu 70-100lei,cred ca sunt facute recent,sau niste replici recente...
sa inteleg ca daca sunt asa multe exemplare inseamna ca sunt falsuri ca asta se intelege
sau demotizatele din 36 si 38 care au aparut recent pe piata cu miile sunt false
-
cartelcoserv

Cele pe care le-am vazut eu luceau asa cum luceste argintul pus la vanzare intr-un magazin,noi-noute,bonul de la casa de marcat le mai trebuiau,chiar toate la fel ?Asta mi-a parut dubios...si-l cunosc si pe cel care le avea ...unul si mai dubios,dar poate ma insel...poate nu....fiecare face cum crede ca e mai bine,in plus unii zic ca sunt din argint si altii ca sunt argintate,marcaje oricum nu aveau cele pe care le-am vazut eu
Vad ca incet,incet incep sa dispara din targuri,am cumparat si eu una ,dar tot nu am gasit informatii despre ea,a mai aflat cineva ceva nou despre aceasta insigna?
Vad ca incet,incet incep sa dispara din targuri,am cumparat si eu una ,dar tot nu am gasit informatii despre ea,a mai aflat cineva ceva nou despre aceasta insigna?
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Re: Insigna Mihai Viteazu - Intregitorul de neam
au mai aparut ceva informatii noi despre aceasta insigna ?e sau nu de argint , e sau nu insigna legionara?
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)