Dupa o perioada lunga in care am studiat acest site deosebit de interesant m-am hotarat sa intru si eu in comunitate postatnd in aceasta sectiune pentru prima data.
Desi colectionez cu placere bancnote din tari si insule exotice, am totusi o pasiune mult mai mare la care tin foarte mult. Este vorba de fotografiile vechi cu avione.
Daca exista pe aici pe forum persoane care au asa ceva si vor sa facem schimb le astept sa ma contacteze sperand sa pot sa le ofer in schimb piese pe masura pasiunii lor.
Va multumesc!
Am o istorie a aviatiei portugheze in 2 volume care are mai multe ilustratii cu avioane si piloti militari, precum si diverse evenimente legate de acest lucru.
o sugestie...in revista Modelism...sunt publicate multe fotografii vechi cu tematica militara.
Se pot gasi lucruri interesante....
Au si niste cd ( de vanzare) depre aviatia roman....cu tot felul de documente si fotografii....si nu numai.
Merita vazut.
Domnule Horia (si, desigur, cei ce se pricep la avioane) ce tip de aparat e in imagine? Ma intereseaza pentru ca e si bunicul meu in fotografie....
Va multumesc
la prima vedere am crezut ca este un avion polonez Czapla venit in Romania in 1939 cand Germania a atacat Polonia, si a intrat in dotarea armatei romane. dar totusi se pare ca nu este.
imi poti da mai multe detalii despre poza: cand a afost facuta, daca scrie ceva pe spate, este posibil sa fie facuta pe frontul de est?
am mai intrebat niste prieteni si sper sa-ti pot da un raspuns corect cat mai repede.
Succes!
tocmai de aceea va intrebam, pentru ca nu stiam nimic, detalii nu am (pe spate nu scrie nimic, iar unde sa fi fost facuta, nici atat...)
multumesc oricum
Sper sa ia Gripen ca e bun la mai toate capitolele. Performanta europeana, ieftin la intretinere si construit dupa model rusesc, aterizeaza si pe o pista bombardata.
Acu', depinde care sare primul cu oferta speciala