Niva - 1887 - Jurnal literar ilustrat

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
amonra

Niva - 1887 - Jurnal literar ilustrat

Mesaj de amonra »

Am avut de curand accesul la o "carte" a unui prieten care spunea ca e foarte veche. Am descoperit ca de fapt e vorba de o colectie ( sau toata colectia pe anul 1887 ) a revistei Niva, ruseasca.

Atasez alaturat niste poze cu rumgamintea pentru o evaluare si eventual o istorie a ei.

PS: M-am distrat copios la rubrica de anunturi, pentur diverse articole sau servicii ( cu bruma de kirilica pe care o stiu ). Nu-mi dau seama daca are o valoare istorica sau este inca una din revistele acelea de aventuri, publicate in numar mare si cu actiuni si personaje puerile.

Imagine

Imagine

Imagine
Pecunia non olet.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

Frumusica revista.
Titlu complet: "Niva" - jurnal ilustrat de literatura, politica si viata contemporana (poate moderna).
amonra

Mesaj de amonra »

Intr-adevar, e excelent executata. Probabil pe vremuri, nu oricine isi permitea asa ceva.

Pozele sunt aproape in relief, dupa cum zice amicul meu, poti sa le "vezi" cu degetele.

Pacat de depozitare, care a cam franjurit marginile..
Pecunia non olet.
sebii

Mesaj de sebii »

eu am o astfel de "carte" colectia revistei FAMILIA din 1883, e scrisa in romana de atunci si m-am distrat si eu citind o parte din ea. am gasit-o la un anticariat din cluj acum cativa ani si nu am fost foarte scumpa, 45 ron. ilustratiile sunt deosebite
Scrie răspuns