sabie carol II

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
brincusi
**
**

sabie carol II

Mesaj de brincusi »

Am o sabie care dupa indelungi cautari am dedus a fi din perioada regelui carol II ,insa o mare nelamurire am legat de sigla cu care este marcata .Marea majoritate a sabiilor vad ca sint marcate ,,TOLEDO,,a mea este marcata ,,SOLINGEN,, am cumparat special un catalog a domnului stambuliu pe care am dat destui bani insa,nici acolo nu am gasit-o..aceasta sabie este are gravat pe ea stema romaniei ,stema casei regale,sigla solingen si alte motive ..deci este gravata in proportie de 70...75% as dori sa aflu exact istoricul ei si eventual un pret orientativ real ,sabia este cu tot cu teaca si se afla intr-o stare destul de buna voi incerca sa atasez si o poza cu ea ..multumesc!!
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Imagine

Solingen a fost unul dintre producatorii de sabii pentru Armata Romana prin anii '30 daca nu ma insel.

Pentru evaluare, cateva referinte de pret sunt in topicul "Sabie de un milion de euro" de la Ordine, medalii si insemne militare.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Nu va suparati, sunteti userul "brancusi" de pe Okazii?
Scrie răspuns