Am observat ca tranzactiile cu specimene de cecuri de calatorie sunt rare.
Sunt citeva anunturi de vinzare pe ebay , dar nu am observat nici unul pe okazii, colectzii etc.
Am 7 cecuri de calatorie : 3 emise de banca franceza Societe Generale cu valori de 500, 250 si 100 franci francezi si 4 emise de banca franceza Credit Industriel et Commerciel cu valori de 500, 250, 100 si 50 franci francezi.
Am vazut la licitatie pe ebay 2 cecuri de 250 si 100 franci francezi emise de Societe Generale vindute cu 18 si 19 dolari USA.
De ce nu sunt decit unele dintre specimenele de cecuri de calatorie evaluate in cataloagele de specialitate ?
Incerc sa anexez poze dar primesc mesajul : '' fisierul este prea mare.Marimea maxima este : 100 kb."
CECURI DE CALATORIE .
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL

-
cristoph
Re: CECURI DE CALATORIE .
Incercati sa prelucrati imaginile in paint, aveti optiunea sa micsorati dimensiunile imaginii in procente si astfel se va reduce si marimea pozei sub 100 kb.GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL scrie: Incerc sa anexez poze dar primesc mesajul : '' fisierul este prea mare.Marimea maxima este : 100 kb."
- GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL

Va multumesc pentru raspunsuri.Incerc acum sa anexez pozele cu cecurile de calatorie.Fata si verso.
Stiti cumva un catalog cu preturi pentru specimene cu cecuri de calatorie ?
Stiti cumva un catalog cu preturi pentru specimene cu cecuri de calatorie ?
- Fişiere ataşate
-
- DSCI4225.JPG (47.29 KiB) Vizualizat de 4719 ori
-
- DSCI4226.JPG (41.38 KiB) Vizualizat de 4719 ori
-
- DSCI4230.JPG (35.53 KiB) Vizualizat de 4719 ori