Romfilatelia si 1 Decembrie

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
sorin70

Romfilatelia si 1 Decembrie

Mesaj de sorin70 »

Romfilatelia a pastrat o tacere discreta de 1 decembrie.
Initial se prevazuse un supratipar pe colita din 1993 de la a 75-a aniversare a Unirii.
Pana la urma nu s-a mai emis nimic. Pacat !
amonra

Mesaj de amonra »

Pai cam minim 2 romfilatelii din 3 in Bucuresti sunt acum in inventar, pana pe 7 decembrie. Poate cauta colitele alea prin depozite si le supratiparesc acum... >:).
Pecunia non olet.
KARAMIHAI

Re: Romfilatelia si 1 Decembrie

Mesaj de KARAMIHAI »

sorin70 scrie:Romfilatelia a pastrat o tacere discreta de 1 decembrie.
Initial se prevazuse un supratipar pe colita din 1993 de la a 75-a aniversare a Unirii.
Pana la urma nu s-a mai emis nimic. Pacat !
Am remarcat si eu, chiar o asteptam cu interes.Explicatia oficiala pe care am primito, este ca evenimentul EFIRO a epuizat fondurile Romfilatelia pentru 2008 - asa ca poate la anu', in ianuarie.
Mihai
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Cam subreda explicatia deoarece se emite in schimb in decembrie o serie de 3 timbre "Unicate din rezervaţia naturală Pârâul Peţea - Băile 1 Mai Oradea" subiect care nu se compara ca insemnatate cu 1 Decembrie.

Si oricum timbrele nu se dau gratis ci se cumpara de catre filatelisti sau Posta Romana asa ca acele cheltuieli se recupereaza.
amonra

Mesaj de amonra »

Am confirmarea verbala ca se va "tine" pana la urma emisiunea de 1 decemrbie cu supratipar, insa dupa 7 decembrie.
Pecunia non olet.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

sorin70 scrie:Cam subreda explicatia deoarece se emite in schimb in decembrie o serie de 3 timbre "Unicate din rezervaţia naturală Pârâul Peţea - Băile 1 Mai Oradea" subiect care nu se compara ca insemnatate cu 1 Decembrie.

Si oricum timbrele nu se dau gratis ci se cumpara de catre filatelisti sau Posta Romana asa ca acele cheltuieli se recupereaza.
Pur si simplu le-au decalat - "Unicate din rezervaţia naturală Pârâul Peţea - Băile 1 Mai Oradea" trebuia sa apara in noiembrie. :wink:
Mihai
amonra

Mesaj de amonra »

Puteti posta va rog un scan cu aceasta colita ? Va multumesc.
Pecunia non olet.
Scrie răspuns