Am o carte scrisa de Eduard Fuchs si tiparita in limba maghiara. Nu cunosc maghiara, insa o sa copiez titlul exact asa cum este scris.
Se numeste ,,AZ UJKOR ERCOLKS-TORTENETE,, .
Am doua volume, pe unul (in interior) scrie ,,MASODIK KOTET,, si dedesubt ,,GALANS KOR,, , iar pe celalalt ,,ELSO KOTET,, si dedesubt ,,RENAISSANCE,, .
Ambele sunt semnate de mana Fuchs Ela sau Eta si anul 1931.
Copertile sunt cartonate imbracate in panza grena (dar stare proasta) si au aplicate in centru cate un oval cu un desen reprezentand pe una o femeie, iar pe cealalta un barbat si o femeie, imbracati in haine de epoca. Atat pe coperta cat si pe paginile introductive mai este scris (in josul acestora) ,,VILAGIRODALOM KIADAS,, .
Cum se deschide coperta sunt cele doua pagini cu hartie cu model, fara scris (cele de inceput), iar pe pagina cu coperta (pe interiorul copertei cum ar veni) in coltul de sus este aplicata o hartie dreptunghiulara pe care scrie sus ,,EX-LIBRIS, iar jos ,,GOMBOS ISTVAN,, . In mijlocul acestui dreptunghi se afla o carte deschisa, din paginile careia rasare cate o creanga de trandafir.
In coltul de jos, tot in interiorul copertei, se afla aplicat un dreptunghi micut de culoare verde pe care scrie cu alb pe trei randuri, unul sub altul, cuvintele ,,VIDOR, KONYVKERESKEDES si ORADEA-MARE,, .
Cartile au dimensiunea unor manuale obisnuite si au 246 respectiv 335 de pagini.
Cartile au inserate si pagini lucioase desenate, dar si pagini normale pe care sunt aplicate pagini lucioase cu fotografii, unele dintre acestea fiind lipsa.
Am incercat sa fac o descriere cat mai amanuntita deoarece momentan nu pot sa atasez poze.
Daca cineva are rabdare sa citeasca tot ce am scris si recunoaste cartea, il rog sa faca o evaluare aproximativa a acesteia.
Multumesc.
Evaluare carte
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
http://www.antikaruhaz.hu/ant/book.php? ... &ID=324194
La o cautare rapida pe google in cateva secunde am dat de acest site unde se vinde cu 6800 forinti. Nu reusesc sa-mi dauseama daca este pretul / volum, sau pentru toate volumele. Daca mai cautati pe google sigur o mai gasiti si in alte anticariate unguresti unde o sa puteti vedea si preturi.
La o cautare rapida pe google in cateva secunde am dat de acest site unde se vinde cu 6800 forinti. Nu reusesc sa-mi dauseama daca este pretul / volum, sau pentru toate volumele. Daca mai cautati pe google sigur o mai gasiti si in alte anticariate unguresti unde o sa puteti vedea si preturi.
-
eder
Da, acesta este un volum, cel care are pe coperta desenul cu femeia singura.
Ce apare in linkul postat de dumneavoastra la mine este pagina 3 (care nu este numerotata pentru ca numerotarea incepe de la pagina nr. 5 - care este inceputul cartii, lecturii), cea pe care se afla si autograful mentionat.
Exact asta este, pagina din link este identica cu pagina 3 din carte. Este volumul cu 246 de pagini.
Multumesc mult, daca o si puteti evalua cu aproximatie ...
Daca este trecut cumva pretul in link, nu pot sa-mi dau seama exact care este pentru ca nu stiu deloc maghiara.
Ce apare in linkul postat de dumneavoastra la mine este pagina 3 (care nu este numerotata pentru ca numerotarea incepe de la pagina nr. 5 - care este inceputul cartii, lecturii), cea pe care se afla si autograful mentionat.
Exact asta este, pagina din link este identica cu pagina 3 din carte. Este volumul cu 246 de pagini.
Multumesc mult, daca o si puteti evalua cu aproximatie ...
Daca este trecut cumva pretul in link, nu pot sa-mi dau seama exact care este pentru ca nu stiu deloc maghiara.
-
eder
-
eder