Utilizator gheorghian de pe okazii

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
sorin70

Utilizator gheorghian de pe okazii

Mesaj de sorin70 »

M-ar putea ajuta vreunul din colegi cu adresa de e-mail sau telefonul D-lui Gheorghian din Brasov (utilizatorul gheorghian de pe okazii ) ?
Am colaborat in trecut cu dumnealui,dar atat numarul de mobil cat si adresa pe care le aveam nu mai sunt de actualitate.
As vrea sa-l contactez in legatura cu o carte postala.
Multumesc anticipat.
Yu_L.Yan

Re: Utilizator gheorghian de pe okazii

Mesaj de Yu_L.Yan »

sorin70 scrie:M-ar putea ajuta vreunul din colegi cu adresa de e-mail sau telefonul D-lui Gheorghian din Brasov (utilizatorul gheorghian de pe okazii ) ?
Am colaborat in trecut cu dumnealui,dar atat numarul de mobil cat si adresa pe care le aveam nu mai sunt de actualitate.
As vrea sa-l contactez in legatura cu o carte postala.
Multumesc anticipat.
Intr-o perioada avea cont si aici pe forum, cu acelasi nik. Poti incerca un mesaj privat, poate nu si-a schimbat adresa de mail.
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
sorin70

Re: Utilizator gheorghian de pe okazii

Mesaj de sorin70 »

Yu_L.Yan scrie: Intr-o perioada avea cont si aici pe forum, cu acelasi nik. Poti incerca un mesaj privat, poate nu si-a schimbat adresa de mail.
Din pacate cred ca acel cont a fost sters caci nu se mai gaseste acel utilizator.
Multumesc oricum.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Da, a fost sters tocmai din acest motiv, pentru ca adresa de e-mail nu mai era valida.
Scrie răspuns