In cautarea colectionarilor

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

baditabogdan

In cautarea colectionarilor

Mesaj de baditabogdan »

Buna seara,

Am descoperit acest forum de ceva vreme, dar spre dezamagirea mea am observat ca nu exista un interes considerabil si pentru filatelie. :( .
Cu ocazia deschiderii acestui topic sper sa mai gasesc si alti colectionari.

Pe mine ma intereseaza timbrele din perioada 1858-1960, in special nestampilate.Poate gasesc pe cineva interesat de schimburi sau care vinde.
Mihai

Mesaj de Mihai »

am observat ca nu exista un interes considerabil si pentru filatelie
Poate si pentru ca e un forum specializat in numismatica...
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Da, am observat ca este un forum specializat in numismatica, dar vad ca are si sectiunea "Carti postale, actiuni, timbre, insigne, sigilii, etc".Si nu prea am vazut discutandu-se despre filatelie!
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

E bine ca v-ati dat seama si singur, insa nu vad rostul intrebarii. Nu sunt nici multi pasionati de actii, pe mine chiar daca ma intereseaza acest domeniu, tot nu pun o intrebare de ce nu sunt mai multi pasionati. Raspunsurile la intrebarile acestea sunt la sectiunea "De ce exista razboaie in lume si foamete, ca doar sunt destule pentru toti".
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Scopul acestui nou topic este de a gasi cat mai multi pasionati de filatelie, e a schimba pareri cu alti colectionari de timbre!
valentinian

timbre si colectionari

Mesaj de valentinian »

Eu va inteleg foarte bine si va doresc mult noroc pentru ca, din cate am inteles in ultimii 5 ani de vizite pe la cercul filatelic din Bucuresti, numarul colectionarilor de timbre este in scadere dramatica in ultimul timp fara ca cineva sa aiba o explicatie exacta a acestui fenomen.

Aceasta situatie este mai degraba specifica Romaniei pentru ca pe plan
extern tocmai ce s-a vandut acum vreo doua luni un timbru chinezesc cu peste 2 milioane de Usd (daca gresesc rog colegii sa ma corecteze si multumesc anticipat).
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
baditabogdan

Re: timbre si colectionari

Mesaj de baditabogdan »

valentinian scrie:Eu va inteleg foarte bine si va doresc mult noroc pentru ca, din cate am inteles in ultimii 5 ani de vizite pe la cercul filatelic din Bucuresti, numarul colectionarilor de timbre este in scadere dramatica in ultimul timp fara ca cineva sa aiba o explicatie exacta a acestui fenomen.
Din pacate nu sunt din Bucuresti, dar am reusit candva sa ajung la cercul filatelic.Am umplut multe goluri din colectie cand am fost acolo.Sper sa mai ajung!
Sincer sa fiu nici eu nu inteleg de ce domeniul filateliei este pur si simplu la pamant in tara noastra :?:
danutz

Mesaj de danutz »

buna ziua
daca se poate o lista cu ce va intereseaza
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Puteti atasa cateva poze va rog?Sunt multe piese care ma intereseaza!
Vranceanu

Mesaj de Vranceanu »

V-am trimis mesaj privat, astept raspuns acolo sau pe adresa email.
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Multumesc pentru interes.V-am trimis e-mail!
Vranceanu

Mesaj de Vranceanu »

Ar trebui sa denumiti topicul "in cautarea fraierilor". V-am oferit timbre in stare excelenta, la 50 % din pretul din LP, si dvs nu vreti, fiindca vreti sa cumparati cu 30 % ! Nu va suparati, mi se pare un pic penibil. Scrieti aici, sa stie lumea, ca nu sunteti interesat sa cumparatiu decat pleasca, de pomana daca s-ar putea, ceva de genul asta.
Nimeni nu vinde cu 30 % !
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Vranceanu scrie:Ar trebui sa denumiti topicul "in cautarea fraierilor". V-am oferit timbre in stare excelenta, la 50 % din pretul din LP, si dvs nu vreti, fiindca vreti sa cumparati cu 30 % ! Nu va suparati, mi se pare un pic penibil. Scrieti aici, sa stie lumea, ca nu sunteti interesat sa cumparatiu decat pleasca, de pomana daca s-ar putea, ceva de genul asta.
Nimeni nu vinde cu 30 % !
Nu sunteti obligat sa imi vindeti mie timbrele.Eu v-am explicat care e situatia.Nimeni nu mai investeste in timbre deoarece a scazut foarte mult interesul pt filatelie.Sunteti liver sa vindeti timbrele cui doriti!Eu v-am spus ca am unele surse de unde le cumpar cu 30%-50% din LP!
Vranceanu

Mesaj de Vranceanu »

Ok, cumparati de acolo atunci !
Daca e criza, nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc de timbrele adunate in zeci de ani si sa le dam pe nimic.
baditabogdan

Mesaj de baditabogdan »

Nu isi bate nimeni joc, dar asta e piata.Puteti verifica.Eu ma chinui sa le vand pe cele sub 1900 la 15%-25% si nu le cumpara nimeni!
Scrie răspuns