Ordinul militar F.J. 1849

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Din cate stiu Ordinul Franz Joseph nu a fost un ordin militar si nici nu a avut vreo medalie asociata. Daca este vorba in schimb de insemnul ordinului, valoarea depinde de clasa, de materialul din care este facut si chiar si de bijutierul care l-a fabricat.
Alex
moderator
moderator

Re: RE:

Mesaj de Alex »

BlackChaos scrie:Atunci te rog sa-mi spui din ce categorie face parte medalia din imagine...
Alex
moderator
moderator

Re: RE:

Mesaj de Alex »

BlackChaos scrie:Si totusi,ce poti sa-mi spui despre valoarea ei? :?
Decoratiile austriece nu sunt domeniul meu, dar se pare ca pretul variaza in functie de materialul din care este facuta crucea si probabil si de bijutierul care a fabricat-o. Daca nu ma insel preturile sunt in jur de 50-150 de euro pentru piesele aurite si chiar de 2-3 ori mai mari pentru piesele din aur.
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Daca este din aur sau din argint ar avea marcajele austriece respective. Daca este din bronz, nu cred ca are nici un marcaj. Nu stiu insa daca exista si piese de aur sau argint nemarcate.

Poti pune si niste imagini mai bune?
Alex
moderator
moderator

Mesaj de Alex »

Uite imaginea unei piese marcate de pe eBay
Imagine
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu am avut una similara, aurita. Avea un defect de email. Am dat-o la schimb la valoare de 50 euro din cate tin minte.
Scrie răspuns