Miniaturi decoratii

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

simaky

Mesaj de simaky »

deci din cele 11 piese romanesti putem socoti ca "adjudecate" pana in prezent 10 !!!
.... domnule Marcus Aurelius .... "lada cu bere" va rog !!!!! :D :D :D :D
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Nu sunt prieten deloc cu alcoolul, asa ca as prefera o decoratie :) :)
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
simaky

Mesaj de simaky »

... era vorba de o "lada virtuala" cu bere !! ... de la ARAD ! ... daca nu va ofer eu un vin bun de CHABLIS made in France ! :xmas:
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Stiu Adi, am inteles de la bun inceput ;)

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
T.M.T.

Mesaj de T.M.T. »

Ricky cum de-ai cumparat miniaturi fara panglica? Parca nu erau in target-ul tau initial? :?: :wink:
Sau cunosti o sursa pentru panglici? :?: :wink:
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Era pacat sa le ratez....... cine stie cand le mai gasesc.... poate pt unele am panglica ;)
E bine ca am inchis acest an si cu ceva miniaturi :)

simaky

Mesaj de simaky »

Ricky are dreptate ! dupa ce s-a despartit de o miniatura MS superba .... acum a simtit nevoia sa improspateze colectia ! :twisted: :twisted: :twisted:
:merci:
newyear
Bofana

Mesaj de Bofana »

Domnilor,

Felicitari fiecaruia pentru frumoasele piese obtinute in ultimele momente ale anului.

Propun, cu voia dumneavoastra, sa deschidem un topic, in care fiecare sa posteze, dupa voia fiecaruia, piesele cele mai bune obtinute in 2010, un fel de "highlights of 2010".
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

creanga scrie:
marcus aurelius scrie:Pot sa pun pariu pe o lada de bere, virtuala, ca piesa va fi repusa in vanzare. Aceasta si altele care cica s-au vandut.
Poate :D
Dar,4 din ele au fost castigate de mine.Eu am licitat la toate dar am fost intrecut :(
Primele 4 miniaturi puse in noua colectie.
Dau o bere virtuala , la toti cei care au castigat licitatiile si va felicit. Eu personal am licitat la insemnul de 18 ani si "In amintirea regelui Carol al II-lea" de vreo 3-4 ori si licitatiile au tot reaparut. Probabil vanzatorul s-a hotarat sa le dea pana la urma. Stiu si de la Brasov ca pe cea de 18 ani cerea ceva de genul 300 euro, deci imi era clar ca nu o sa o lase sa plece la 200 de dolari. In mod cert unele din piese vor reaparea.
Va doresc un An nou fericit la toti! newyear
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
justincase
**
**

Ordinul Carul cu Bere

Mesaj de justincase »

tripleseven scrie:Chiar asa, cine suntem noi sa-l contrazicem pe domnul profesor Ciurea,o autoritate in domeniu, lucrarile lui sunt exemplare si pline de informatii ...pretioase ! Decoratia "Carul cu Bere" ...

Citind randurile de mai jos am realizat ca piesele pe care le am in colectie sunt false deoarece lipsesc diamantele!
Senzational! Nemaipomenit! Nemaivazut! :shock:
Iata, cautand in arhive, am reusit sa dau de urma unui ordin extrem de rar. Domnul Profesor Ciurea a reusit sa dea de urma decoratiei Carul cu Bere, la fel de rara. Nu a stiut insa ca a existat si un Ordin. Se pare ca acest Ordin rescrie istoria. Ordinul Coroanei a fost evident copiat dupa acesta, deoarece Ordinul Carul cu Bere a fost instituit la 1879. Monograma C vine, dupa toate probabilitatile, de la Carciumar. Panglica era galbena (de la culoarea berii) cu o dunga alba centrala (de la spuma).

Imagine

Imagine
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

:lol: :lol: :lol: Misto!
Bofana

Mesaj de Bofana »

Nice photoshop skillzz. Teh coolest.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
justincase
**
**

Mesaj de justincase »

Bofana scrie:Nice photoshop skillzz. Teh coolest.
Tx. Vroiam doar sa va distrez, dar sa atrag si atentia un pic asupra brosuricilor respective. Nu am putut sa ma abtin si am intrat si eu pe forum.

Mai dau un exemplu: o medalie banala, cu o panglica atipica, pusa ca o varianta necunoscuta. Ne putem interesa si putem gasi si panglica - Republica Moldova - medalia Pentru Vitejie. Nici macar descrierea panglicii nu este reusita. ESTE ALBASTRA!!!!!!!!!!!! De la rosu-galben si albastru - steagul moldovenesc.

Ma gandesc sa fac si eu cateva variante la aceeasi medalie. O sa ii pun cateva panglici straine. Rusinos!

Brosuricile (nu le pot spune carti) sunt pentru targoveti. Hartia este singurul lucru reusit. Pozele sunt de o calitate extrem de proasta, comentariile stupide. Pentru incepatori este o catastrofa, pentru avansati este o rana adanca pe pupila. Nu acopera un gol, il adanceste.
Fişiere ataşate
01.jpg
01.jpg (64.63 KiB) Vizualizat de 10776 ori
Pentru Vitejie - Republica Moldova
Pentru Vitejie - Republica Moldova
mol18_0002_3111.jpg (56.82 KiB) Vizualizat de 10776 ori
Ultima oară modificat 04 Ian 2011, 11:27 de către justincase, modificat 1 dată în total.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Fara comentarii!!!
Fişiere ataşate
ccc.jpg
ccc.jpg (70.95 KiB) Vizualizat de 10755 ori
simaky

Mesaj de simaky »

... a vrut si autorul sa scoata "un ban cinstit" si s-a apucat da scris "cataloage" !!!!
:arhh:
Scrie răspuns