Nou site de medalii si decoratii

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

thebluelion

Nou site de medalii si decoratii

Mesaj de thebluelion »

Am dat, tot cautand pe net, de urmatorul site:

http://ordersandmedals.ro/

Am vazut ca sunt destul de multe piese postate, mai ales la Romania. Sper sa va placa; e frumos ca acuma exista si un site romanesc, nu numai emedals sau mai stiu eu ce...
Fişiere ataşate
deco.jpg
deco.jpg (74.64 KiB) Vizualizat de 10536 ori
Robw

Re: Nou site de medalii si decoratii

Mesaj de Robw »

thebluelion scrie:Am dat, tot cautand pe net, de urmatorul site:

http://ordersandmedals.ro/

Am vazut ca sunt destul de multe piese postate, mai ales la Romania. Sper sa va placa; e frumos ca acuma exista si un site romanesc, nu numai emedals sau mai stiu eu ce...
Totusi nu am inteles ce legatura are site ul respectiv cu emedals?? :shock:
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

emedals este un site de vanzare medalii, dar este strain. Faceam o comparatie cu el, si anume ma bucuram ca exista si un site romanesc. Care e problema?
Robw

Mesaj de Robw »

Stiu ce este emedals.Problema este ca ca nu poate exista comparatie intre cele 2 site uri.
justincase
**
**

Mesaj de justincase »

Site-ul este suuuuper ok. Grafica buna, poze clare. Este la inceput totusi. Eu cred ca in cativa ani o sa devina mai interesant decat emedals, cel putin pentru noi, romanashii.
Hai sa ii dam un vot de incredere si sa ne bucuram ca cineva are curaj sa faca asa ceva azi, in Romania.

Drum lung!
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Robw scrie:Stiu ce este emedals.Problema este ca ca nu poate exista comparatie intre cele 2 site uri.
In caz ca nu stiati, intre 2 obiecte sau lucruri, sau in cazul nostru site-uri cu domeniu asemanator, poate exista o comparatie. Ce nu inteleg eu este de ce trebuie sa dati cu bata imediat, va face sa va simtiti mai bine?. Ca grafica este cu mult peste emedals, de departe, ramane numai ca sa ii fie imbunatatit continutul si popularizat.

Iar pentru cultura dvs. ulterioara:
COMPARÁȚIE, comparații, s. f. 1. Examinare a două sau a mai multor lucruri, ființe sau fenomene, făcută cu scopul de a se stabili asemănările și deosebirile dintre ele.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Ceea ce ma priveste pe mine, consider ca este foarte reusit siteul, felicitari autorului!
Era si timpul sa faca cineva din Romania un site specializat pe faleristica!
Precum spun si colegii, mai necesita poate unele imbunatatiri dar in timp banuiesc ca se vor clarifica si acestea.
Este normal sa apara si criticii , trebuie sa traiasca si ei ...

newyear
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Initiativa foarte buna si frumoasa.
Felicitari proprietarului !!!
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
operator59

Mesaj de operator59 »

sustin ideea!

desi are putina tenta comerciala, prezentarea este buna!

daca s-ar adauga mai multa informatie despre fiecare piesa expusa cred ca ar fi extraordinar!

felicitari!
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Eventual si preturile....
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Robw

Mesaj de Robw »

Iar pentru cultura dvs. ulterioara:
COMPARÁȚIE, comparații, s. f. 1. Examinare a două sau a mai multor lucruri, ființe sau fenomene, făcută cu scopul de a se stabili asemănările și deosebirile dintre ele.
[/quote]

Nu intru in polemica cu nimeni .. . Fiecare are dreptul la o parere,cine se pricepe,se pricepe.La ce nu ma asteptam insa este ,cum si unde colegul 777 a vazut specializarea in faleristica.. :)
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

@Robw
In primul rand cred ca nu ati studiat atent situl, predomina categoriile de faleristica si medalistica!!! Nu stiu daca ati vazut , dar exista si posibilitatea de a contacta autorul.....Am "stat de vorba" via mail cu el...poate incercati si dv varianta aceasta ! :idea:
Robw

Mesaj de Robw »

Am vazut categoriile de faleristica si medalistica!Specializarea nu am vazut..a vazut cineva vre-o insigna de 7 ani de exemplu?Nimeni nu contrazice ca este o initiativa plauzibila,care trebuie probabil urmata si de alti colectionari, insa pana a se caracteriza un site specializat e cale lunga.
EUXIN RO

Mesaj de EUXIN RO »

Si care e nenorocirea ca a mai aparut un nou site?nu vedeti ca omul are o problema numai de el stiuta?Sa mai apara 10 pe luna din partea mea sa avem de unde alege,bravo celor care le scot!
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
Cristian Ciuplea

pag. noua

Mesaj de Cristian Ciuplea »

Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul este o munca.

Sa-i uram proprietarului nunai succese !
Scrie răspuns