Va salut!
Am dat de aceasta medalie pe Okazii, si as dori sa cunosc un pic mai multe detalii legate de ea.
Vanzatorul de pe okazii nu este deloc comunicativ, I-am oferit un pret bun pe ea, insa nu am primit niciun raspuns.
Stiu doar ca are 85mm si 275 grame in variant de argint. Vanzatorul cere 1800 ron pe ea, I-am oferit 1500 ei insa oferta a fost complet ignorata, la fel si comunicarea de altfel...dar asta nu are asa importanta..
Considerati ca este o piesa atat de rara? Ce reprezinta si cu ce ocazie a fost emisa, respectiv in ce an? In fond, numai valoarea agintului ar insemna vreo 700 lei.
Multumesc anticipat,
Marius
Medalie frumoasa de argint - Carol I-
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
Marius.Stoica
- **

Medalie frumoasa de argint - Carol I-
- Fişiere ataşate
-
- Medalie Carol I
- MEDALIE CAROL I FATA.jpg (208.65 KiB) Vizualizat de 5771 ori
-
- MEDALIE CAROL I.jpg (178.57 KiB) Vizualizat de 5771 ori
25 de ani de domnie – 10 Mai 1866 – 1891.
gasiti o piesa aici -- http://www.ordersandmedals.ro/medalii-r ... -regalista
piesa originala e rara
asta e o reprica scoasa de Monetaria Nationala
cereti sa va ofere o imagine cu poansonul de pe muchie !!!
gasiti o piesa aici -- http://www.ordersandmedals.ro/medalii-r ... -regalista
piesa originala e rara
asta e o reprica scoasa de Monetaria Nationala
cereti sa va ofere o imagine cu poansonul de pe muchie !!!
-
Marius.Stoica
- **

-
General Matei

Re: Medalie frumoasa de argint - Carol I-
Atentie, medalia din imagini este o rebatere moderna de la Monetaria Nationala, nu medalia Regalista originala din secolul al 19-lea. Pretul pentru o rebatere mi se pare enormMarius.Stoica scrie: ↑02 Sep 2013, 20:12 Va salut!
Am dat de aceasta medalie pe Okazii, si as dori sa cunosc un pic mai multe detalii legate de ea.
Vanzatorul de pe okazii nu este deloc comunicativ, I-am oferit un pret bun pe ea, insa nu am primit niciun raspuns.
Stiu doar ca are 85mm si 275 grame in variant de argint. Vanzatorul cere 1800 ron pe ea, I-am oferit 1500 ei insa oferta a fost complet ignorata, la fel si comunicarea de altfel...dar asta nu are asa importanta..
Considerati ca este o piesa atat de rara? Ce reprezinta si cu ce ocazie a fost emisa, respectiv in ce an? In fond, numai valoarea agintului ar insemna vreo 700 lei.
Multumesc anticipat,
Marius
Nihil sine Deo