Medalie frumoasa de argint - Carol I-

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
Marius.Stoica
**
**

Medalie frumoasa de argint - Carol I-

Mesaj de Marius.Stoica »

Va salut!

Am dat de aceasta medalie pe Okazii, si as dori sa cunosc un pic mai multe detalii legate de ea.

Vanzatorul de pe okazii nu este deloc comunicativ, I-am oferit un pret bun pe ea, insa nu am primit niciun raspuns.

Stiu doar ca are 85mm si 275 grame in variant de argint. Vanzatorul cere 1800 ron pe ea, I-am oferit 1500 ei insa oferta a fost complet ignorata, la fel si comunicarea de altfel...dar asta nu are asa importanta..

Considerati ca este o piesa atat de rara? Ce reprezinta si cu ce ocazie a fost emisa, respectiv in ce an? In fond, numai valoarea agintului ar insemna vreo 700 lei.

Multumesc anticipat,

Marius
Fişiere ataşate
Medalie Carol I
Medalie Carol I
MEDALIE CAROL I FATA.jpg (208.65 KiB) Vizualizat de 5770 ori
MEDALIE CAROL I.jpg
MEDALIE CAROL I.jpg (178.57 KiB) Vizualizat de 5770 ori
simaky

Mesaj de simaky »

25 de ani de domnie – 10 Mai 1866 – 1891.
gasiti o piesa aici -- http://www.ordersandmedals.ro/medalii-r ... -regalista

piesa originala e rara
asta e o reprica scoasa de Monetaria Nationala
cereti sa va ofere o imagine cu poansonul de pe muchie !!!
Marius.Stoica
**
**

Mesaj de Marius.Stoica »

Multumesc de raspuns.

Vanzatorul nu a specificat daca este o replica sau nu a originalului, si sincer, nici eu nu am intrebat. Dar oricum la cat de necomunicativ este, 'geaba l-as intreba..

Incercati d-voastra, poate aveti mai mult success. Piesa o are la vanzare pe Okazii..
General Matei

Re: Medalie frumoasa de argint - Carol I-

Mesaj de General Matei »

Marius.Stoica scrie: 02 Sep 2013, 20:12 Va salut!

Am dat de aceasta medalie pe Okazii, si as dori sa cunosc un pic mai multe detalii legate de ea.

Vanzatorul de pe okazii nu este deloc comunicativ, I-am oferit un pret bun pe ea, insa nu am primit niciun raspuns.

Stiu doar ca are 85mm si 275 grame in variant de argint. Vanzatorul cere 1800 ron pe ea, I-am oferit 1500 ei insa oferta a fost complet ignorata, la fel si comunicarea de altfel...dar asta nu are asa importanta..

Considerati ca este o piesa atat de rara? Ce reprezinta si cu ce ocazie a fost emisa, respectiv in ce an? In fond, numai valoarea agintului ar insemna vreo 700 lei.

Multumesc anticipat,

Marius
Atentie, medalia din imagini este o rebatere moderna de la Monetaria Nationala, nu medalia Regalista originala din secolul al 19-lea. Pretul pentru o rebatere mi se pare enorm
Nihil sine Deo
Scrie răspuns