Buna seara,
Cat valoreaza aceasta medalie?
Are dimensiunile unei monede 5 lei 1880.
Va multumesc.
Camp. popular de natatie
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
kommodore_ss

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Camp. popular de natatie
Am dus o data la un targ o cutie plina cu medalii similare, nu s-a uitat nimeni la ele. Deci greu de vorbit despre valoare. Am vazut la vanzare la 5-10RON, dar n-am vazut pe nimeni sa cumpere.
-
kommodore_ss

Eu nu am gasit absolut nici o referinta despre ea pe internet.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
O sa caut luni cutia respectiva in depozit si o sa incarc cateva poze aici. Le-am pus la "invechit".
Sunt o serie destul de mare de medalii produse la Arad, pana pe la mijlocul anilor 70.
O parte aveau tricolorul, iar pt o parte mai mica, s-a folosit o bareta rombica cu tricolor in email cald, fiind transformate in insigne.
@Aldor - daca intre ele este vre-o una cu "Campionatul de modele ale pionierilor", sunt amator
O parte aveau tricolorul, iar pt o parte mai mica, s-a folosit o bareta rombica cu tricolor in email cald, fiind transformate in insigne.
@Aldor - daca intre ele este vre-o una cu "Campionatul de modele ale pionierilor", sunt amator

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
O asemenea piesa sigur nu ajungea in cutia respectiva, sunt atent la tot ce e pionierescYu_L.Yan scrie:@Aldor - daca intre ele este vre-o una cu "Campionatul de modele ale pionierilor", sunt amator