O indentificare va rog
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
Regele_Ferdinand
- **

O indentificare va rog
Am primit astazi piesa de mai jos si nu stiu ce este nu am mai avut-o pana acum. Asi dori sa aflu daca se poate ce este cat ar valora si daca este cineva interesat de ea. Imi cer scuze nu s-au incarcat pozele de prima data
Ultima oară modificat 10 Aug 2014, 22:34 de către Regele_Ferdinand, modificat 1 dată în total.
Re: O indentificare va rog
Care este piesa???...
Eu am vandut una asemanatoare, insa dpdv calitativ mult peste, intre 100-150 lei daca imi aduc aminte bine.
piesa dvs este mult mai slaba si uzata
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
-
Regele_Ferdinand
- **

Va multumesc mult pentru detalii!Ricky-bm scrie:Eu am vandut una asemanatoare, insa dpdv calitativ mult peste, intre 100-150 lei daca imi aduc aminte bine.
-
Regele_Ferdinand
- **

Medalia a fost vanduta!Regele_Ferdinand scrie:Am primit astazi piesa de mai jos si nu stiu ce este nu am mai avut-o pana acum. Asi dori sa aflu daca se poate ce este cat ar valora si daca este cineva interesat de ea. Imi cer scuze nu s-au incarcat pozele de prima data