Miniatura regalista cu ancora si cifrul M
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
paul_aramis

- tripleseven

Kastor scrie:Din simpla curiozitate, colegii C.Ciuplea si Iason,nu pot posta si aversul insignelor??
Multumesc anticipat.
Apropo postare... si dv ne-ati promis ca veti posta articolul si nu s-a intamplat inca nimic...!
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... c&start=15Kastor scrie:Stimati domni, am luat legatura cu persoana de la care am obtinut copia xerox,si mi a zis ca poza provine de la un ziar legionar din perioada aia.Mi s-a promis ca voi primi cat de curand si o copie cu intreg articol ale ziarului.Sper asa sa se lamureasca cat de cat situatia.
-
Cristian Ciuplea

papuc
Kastor scrie:Din simpla curiozitate, colegii C.Ciuplea si Iason,nu pot posta si aversul insignelor??
Multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- ufv.jpg (136.75 KiB) Vizualizat de 8104 ori
Curiosity Killed The Cat !
Multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- 006.JPG (154.24 KiB) Vizualizat de 8079 ori
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Interesant!
Papucul insignei UNIUNEA FOSTILOR VOLUNTARI ROMANI postata de dl Ciuplea are RECLAMA CERBU BUCURESTI (producator de insigne Nacu Cerbu ,conf documentatiei postata de dl Yu_L.Yan),iar cel al insignei dlui iason este simplu fara nici un inscris .
Este oare vorba de doi producatori diferiti care au executat aceeasi insigna sau
de doua modele de papuci ?!
Papucul insignei UNIUNEA FOSTILOR VOLUNTARI ROMANI postata de dl Ciuplea are RECLAMA CERBU BUCURESTI (producator de insigne Nacu Cerbu ,conf documentatiei postata de dl Yu_L.Yan),iar cel al insignei dlui iason este simplu fara nici un inscris .
Este oare vorba de doi producatori diferiti care au executat aceeasi insigna sau
Ultima oară modificat 26 Apr 2012, 23:10 de către Timis, modificat 1 dată în total.
-
rocolectionar

Posibil sa fie vorba de 2 producatori diferiti, sau 2 perioade de productie diferite.Timis scrie:Interesant!
Un alt exemplu mai jos. Imaginea cu papucul marcat provine dintr-o licitatie de pe Okazii, iar insigna nemarcata din colectia personala.
- Fişiere ataşate
-
- Cercetasi.jpg (182.37 KiB) Vizualizat de 7990 ori

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Kastor scrie:Multumesc colegilor pentru pozele cu reversul insignelor!Felicitari si colegului Simaky pentru insigna cu Spitalul Inima Reginei, foarte interesanta si rara ma gandesc.
tripleseven scrie:Kastor scrie:Din simpla curiozitate, colegii C.Ciuplea si Iason,nu pot posta si aversul insignelor??
Multumesc anticipat.
Apropo postare... si dv ne-ati promis ca veti posta articolul si nu s-a intamplat inca nimic...!http://transylvanian-numismatics.com/ph ... c&start=15Kastor scrie:Stimati domni, am luat legatura cu persoana de la care am obtinut copia xerox,si mi a zis ca poza provine de la un ziar legionar din perioada aia.Mi s-a promis ca voi primi cat de curand si o copie cu intreg articol ale ziarului.Sper asa sa se lamureasca cat de cat situatia.
- tripleseven