Medalia de straja tarii
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Medalia de straja tarii
Am descoperit pe okazii piesa de mai jos
http://www.okazii.ro/catalog/3362903/ob ... tml#phorum
Eram interesat sa aflu mai multe despre ea, mai ales pentru ce fel de merite se acorda.
http://www.okazii.ro/catalog/3362903/ob ... tml#phorum
Eram interesat sa aflu mai multe despre ea, mai ales pentru ce fel de merite se acorda.
- Fişiere ataşate
-
- medalie RPR De straja patriei.jpg (58.08 KiB) Vizualizat de 18795 ori
Mihai
- tripleseven

- tripleseven

-
leonard.florian

straja tarii
pana si pe mine ma mirat pretul la care sa ajuns.
Re: straja tarii
De ce? Au mai fost licitatii asemanatoare in ultimul timp care s-au adjudecat la preturi mult mai mici?leonard.florian scrie:pana si pe mine ma mirat pretul la care sa ajuns.
-
leonard.florian

raspuns
sincer sa fiu, este o medalie nu ordin, si a doua chestie e cat o Coroana Romaniei Comandorie, me refer la pretul final al licitatiei.Asa ca ce ati prefera?
Re: raspuns
Cred ca un criteriu mai important de apreciere este raritatea pieseileonard.florian scrie:sincer sa fiu, este o medalie nu ordin, si a doua chestie e cat o Coroana Romaniei Comandorie, me refer la pretul final al licitatiei.Asa ca ce ati prefera?
Mihai
-
leonard.florian

raspuns
si asta e adevarat, dar oricum atat de rara nu stiu daca e Medalia asta, cert e ca acum 1 an si ceva Loldia o avea de vanzare pe Ebay, ce e drept e ca era RSR si sa terminat la 80 dolari.
Re: raspuns
leonard.florian scrie:si asta e adevarat, dar oricum atat de rara nu stiu daca e Medalia asta, cert e ca acum 1 an si ceva Loldia o avea de vanzare pe Ebay, ce e drept e ca era RSR si sa terminat la 80 dolari.
- importanta istorica
- materialul monedei
- perioada in care au fost emise
- interesul unor grupe diferite de colectionari
Numismatica nu-i comert pur cu criterii de evaluare batute in cuie