medalie 1877-1907

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
joinme_2000
**
**

medalie 1877-1907

Mesaj de joinme_2000 »

Am postat acest topic privind aceasta medalie la monede antice, fara sa imi dau seama, drept pentru care m-am simtit nevoit sa il repun la locul lui, anume in categoria corecta.
Am aceasta medalie ce comemoreaza 30 de ani de la razboiul de independenta romano-ruso-turc, si doresc sa stiu cat de rara este aceasta piesa din bronz aurit cu toarta. Mi s-a spus ca ar fi mai multe tipuri ale acestei medalii ( fara toarta, argintate, din argint?, aurite).
Este vorba de o piesa rara in starea asta? Ce valoare numismatica ar avea cu aproximatie?

Multumesc anticipat.
Fişiere ataşate
carol I-alexandru II - avers.JPG
carol I-alexandru II - avers.JPG (51.67 KiB) Vizualizat de 4882 ori
carol I-alexandru II - revers.JPG
carol I-alexandru II - revers.JPG (30.38 KiB) Vizualizat de 4882 ori
tripleseven

Re: medalie 1877-1907

Mesaj de tripleseven »

joinme_2000 scrie:Am postat acest topic privind aceasta medalie la monede antice, fara sa imi dau seama, drept pentru care m-am simtit nevoit sa il repun la locul lui, anume in categoria corecta.
Am aceasta medalie ce comemoreaza 30 de ani de la razboiul de independenta romano-ruso-turc, si doresc sa stiu cat de rara este aceasta piesa din bronz aurit cu toarta. Mi s-a spus ca ar fi mai multe tipuri ale acestei medalii ( fara toarta, argintate, din argint?, aurite).
Este vorba de o piesa rara in starea asta? Ce valoare numismatica ar avea cu aproximatie?

Multumesc anticipat.
Intr-adevar sunt mai multe tipuri. Nu este o medalie foarte rara dar nici comuna nu este.Daca vreti sa o valorificati mai eficient atunci cred ca eBay-ul ar fi locul cel mai potrivit deoarece au sa liciteze si persoane care colectioneaza piese rusesti!
Am vazut piese similare care au fost vandute pe ebay si cu 45 € si cu 120€!!!
Personal nu as da mai mult de 50€ pe ea.
sigmaringen1

Mesaj de sigmaringen1 »

in starea din fotografie am obtinut pe ea 100 lei (anul trecut la un targ in Iasi)
Fişiere ataşate
medalie grivita 1.jpg
medalie grivita 1.jpg (26.31 KiB) Vizualizat de 4274 ori
Scrie răspuns